Aktywne Wpisy

wiedzmy +3
Nie wiem, czy to odpowiednie miejsce, ale spróbuję.
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem
4 miesięcy temu zerwała ze mną stara, oboje jesteśmy koło 30 lvl. Byliśmy razem prawie rok, z czego ponad pół roku razem mieszkaliśmy (praca zdalna, 24h razem, dosłownie).
Uważam, że się dobraliśmy. Ona miała ze mną dobrze, ja z nią. Ale zaczęliśmy się kłócić o dosłownie głupoty, co tydzień-dwa. Czasem miałem wrażenie, że szuka powodu do awantur, ale ja też czasem, zamiast odpuścić to tego.
Straciłem

Poroniec +123

#rower #serwisrowerowy
źródło: firefox_H6aB64gCg7
PobierzGeneralnie już miałem brać: ATTABO SANO 4.0 jak był za 1400 zł (waga 13.8 kg), ale niestety już poszły wszystkie sztuki..
@Kolegiusz: No elo, polecisz jakąś grupę od srama czy shimano 1x12 bez hydrauliki? A może taki ci się tylko jakoś samo napisało?
@Kolegiusz: Pokaż mi model mtb 1x12 bez hydrauliki.
@Kolegiusz: what? Powyżej pewnej prędkości wyłącza się modulacja siły hamowania? Co to za bajdurzenie?
Komentarz usunięty przez moderatora