Wpis z mikrobloga

@moniuszki PiS, Konfa i Braun rozumieją czym są social media i szerzej internet i z tego korzystają umiejętnie go wykorzystując. Ich program można łatwo pokazać w kilkunastosekudnowym filmiku na TikToku czy nawet kilkudziesięciominutowym filmie/lajwie na YT.
  • Odpowiedz
@BalonowySutener ale ty głupi jesteś jeżeli myślisz że kolesia co nie może mieszkania kupić/ wynająć a jego zarobki zjadają podwyżki to będzie się jaral tym że mąż córki milionera poleciał rzeżuchę sadzić w kosmosie xD to jest wasze odklejenie przez które słusznie przegraliście wybory ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@BalonowySutener: Problem z rządem Tuska:
Jest cicho, spokojnie, nie wybuchają afery co dwa dni co powinny zmieść cały rząd i partię z powierzchni ziemi. Nie kręcą ścierw na tiktoki, nie ma armii trolli w internecie.
Jest za nudno.
  • Odpowiedz
@moniuszki PiS ma dobrych ludzi od PR? A może poprostu ma czym się pochwalić swoim wyborcom? Tusk rządzi 500 dni i gdzie aborcję, związki partnerskie czy kwota wolna od podatku? Xd
  • Odpowiedz
PiS ma dobrych ludzi od PR, wręcz zajebistych, a platforma chyba myśli że wystarczy być zadbanym dynamiczniakiem po studiach i grać w piłe po pracy żeby zgarnąć elektorat

@moniuszki: No przecież dokładnie tak jest, Joanna Mucha sama powiedziała w wywiadzie że ludzie z KO permanentnie pławią się w poczuciu własnej zajebistości, nieomylności i są przekonani że choćby skały srały to ludzie na nich zagłosują a później robią pikachu face'a jak
  • Odpowiedz
@Kolegiusz: pierdzielisz jak potłuczony trochę o tym trochę o tamtym a koniec końców nie wiadomo o co ci chodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) jasne że każdy patrzy pod siebie to chyba nie jest nowość, zresztą raczej nie jestem jedyną przedsiebiorczynią w tym kraju xD PiS jest u mnie skreślony za polski ład, próbujesz ze mnie zrobić ślepą wyznawczynię PO gdzie totalnie nią nie jestem, chociaż tak
  • Odpowiedz