@BalonowySutener: PiS ma dobrych ludzi od PR, wręcz zajebistych, a platforma chyba myśli że wystarczy być zadbanym dynamiczniakiem po studiach i grać w piłe po pracy żeby zgarnąć elektorat
@moniuszki PiS, Konfa i Braun rozumieją czym są social media i szerzej internet i z tego korzystają umiejętnie go wykorzystując. Ich program można łatwo pokazać w kilkunastosekudnowym filmiku na TikToku czy nawet kilkudziesięciominutowym filmie/lajwie na YT.
@BalonowySutener ale ty głupi jesteś jeżeli myślisz że kolesia co nie może mieszkania kupić/ wynająć a jego zarobki zjadają podwyżki to będzie się jaral tym że mąż córki milionera poleciał rzeżuchę sadzić w kosmosie xD to jest wasze odklejenie przez które słusznie przegraliście wybory ( ͡º͜ʖ͡º)
@BalonowySutener: Problem z rządem Tuska: Jest cicho, spokojnie, nie wybuchają afery co dwa dni co powinny zmieść cały rząd i partię z powierzchni ziemi. Nie kręcą ścierw na tiktoki, nie ma armii trolli w internecie. Jest za nudno.
@moniuszki PiS ma dobrych ludzi od PR? A może poprostu ma czym się pochwalić swoim wyborcom? Tusk rządzi 500 dni i gdzie aborcję, związki partnerskie czy kwota wolna od podatku? Xd
PiS ma dobrych ludzi od PR, wręcz zajebistych, a platforma chyba myśli że wystarczy być zadbanym dynamiczniakiem po studiach i grać w piłe po pracy żeby zgarnąć elektorat
@moniuszki: No przecież dokładnie tak jest, Joanna Mucha sama powiedziała w wywiadzie że ludzie z KO permanentnie pławią się w poczuciu własnej zajebistości, nieomylności i są przekonani że choćby skały srały to ludzie na nich zagłosują a później robią pikachu face'a jak
@Kolegiusz: pierdzielisz jak potłuczony trochę o tym trochę o tamtym a koniec końców nie wiadomo o co ci chodzi ( ͡°͜ʖ͡°) jasne że każdy patrzy pod siebie to chyba nie jest nowość, zresztą raczej nie jestem jedyną przedsiebiorczynią w tym kraju xD PiS jest u mnie skreślony za polski ład, próbujesz ze mnie zrobić ślepą wyznawczynię PO gdzie totalnie nią nie jestem, chociaż tak
Jest cicho, spokojnie, nie wybuchają afery co dwa dni co powinny zmieść cały rząd i partię z powierzchni ziemi. Nie kręcą ścierw na tiktoki, nie ma armii trolli w internecie.
Jest za nudno.
@moniuszki: No przecież dokładnie tak jest, Joanna Mucha sama powiedziała w wywiadzie że ludzie z KO permanentnie pławią się w poczuciu własnej zajebistości, nieomylności i są przekonani że choćby skały srały to ludzie na nich zagłosują a później robią pikachu face'a jak