Gdyby ktoś miał ochotę na Pradę w świetnej cenie to chętnie dorzucę ze swojej strony coś innego do koszyka w celu wspolnej darmowej wysyłki. Na żadnej przeglądarce ani w incognito nie wchodzą mi zarówno kod rabatowy jak i darmowa dostawa.
@GIORGIO_ARMANI: p------a cena, ja tok temu jak brałem za 315 z kosmetyczką to się jarałem dealem xD, najgorzej że zapach mnie odrzuca i do dziś ledwo używany XD
@jan-kowalski2023: to samo u mnie, kod rabatowy nie wchodzi, a dostawa za 13.2 euro pomimo przekroczenia progu. W samym koszyku wyświetla się, że będzie darmowa, a przy finalizacji od nowa się nalicza.
@GIORGIO_ARMANI @jan-kowalski2023: mi wchodzi kod i mam darmową dostawę jakbym wziął 2 sztuki ale wychodzi koło 240 zł za jedną w revo, nie wiem po jakim kursie on to liczył
https://www.pepper.pl/promocje/prada-lhomme-intense-woda-perfumowana-100-ml-1074689
Gdyby ktoś miał ochotę na Pradę w świetnej cenie to chętnie dorzucę ze swojej strony coś innego do koszyka w celu wspolnej darmowej wysyłki. Na żadnej przeglądarce ani w incognito nie wchodzą mi zarówno kod rabatowy jak i darmowa dostawa.