Wpis z mikrobloga

Wczoraj spałem z przerwami 16 godzin i już znowu chce mi się spać. Nawet nocny tryb życia sam z siebie ograniczam. Ciekawe ile dzisiaj prześpię. A według badania krwi jestem zdrowy. Te skutki uboczne leków to robią. Ale czuję się względnie dobrze i lubię stan snu
#przegryw
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Outism0 average winter spierdotrip experience

Bardzo podobny dom w okolicy wtedy. Poleciała mi lezka, a niby nic. Wracam wspomnieniami do tych samych dni gdzie niby nic się nie wydarzyło, ale tak samo źle się czułem.
  • Odpowiedz
  • 3
Też czuję taką dziwną nostalgię do czasów mojego dzieciństwa i nastoletnich, mimo że były nie mniej negatywne, a często znacznie gorsze pod względem skrajności negatywnych odczuć, stresu ito. Teraz jest tylko apatia i wegetacja
Outism0 - Też czuję taką dziwną nostalgię do czasów mojego dzieciństwa i nastoletnich...

źródło: 1000004832

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@kosiarz_: Nie ma poza tym muzyki tak swojsko i klimatycznie zbliżonej do mojego życia i mojego otoczenia jak to demo. Jakbym spacerowałem w jesienny albo zimowy wieczór z mojej miejscowości do miasta gminnego
Outism0 - @kosiarz_: Nie ma poza tym muzyki tak swojsko i klimatycznie zbliżonej do m...
  • Odpowiedz