Aktywne Wpisy
pieknylowca +394
Uwielbiam takie boomerskie gadanie jacy to oni nie są silni, zaradni, potrafią używać szybkozlaczki- no chyba że pada firma produkująca garnki w której pracowali od 35 lat, wtedy są bardziej zagubienie niż dzieci we mgle
źródło: 1000005515
Pobierz
sakiro12 +178
Ja z Meksykaninem, siostra z Afgańczykiem a reszta kuzynem z "europejczykami" i masa polek w komentarzach chwaląca się swoimi pajetami i arabami #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: Screenshot_2025-07-05-00-08-44-075_com.zhiliaoapp.musically
Pobierz

Malutkie 3 pokojowe mieszkanko, mieszkam sam, od 8 do 16 w mieszkaniu nie ma żywej duszy.
Termostaty(sprawne) ustawione na 3 a w sypialni na 2, w mieszkaniu całą zimę 19 stopni, a przyszedł rachunek ponad 6k PLN.
Jak to wygląda u was w przypadku bloku ogrzewanego gazem?
Jutro idę do spółdzielni zapytać czy wszyscy zdrowi.
#nieruchomosci #ogrzewanie #mieszkanie
źródło: rozliczenie
PobierzU mnie za chłodne, szczytowe, parterowe mieszkanie 63 m2 ogrzewane gazem+ciepła woda+kuchanka wyszło za gaz z opłatami niecałe 1000 zł - nie grzeję do stałej temperatury tylko włączam ogrzewanie jak jestem
@kibiklops: Moje mieszkanie jest szczytowe(ale w środku), temp. bez grzania spada maks do 15-16.
@Skowyrny_Johnny: Byłem w biurze spółdzielni, na razie nie za wiele mi pomogli, bo nie było babeczki która zajmuje się wyliczeniami ogrzewania. W poniedziałek mają jeszcze raz sprawdzić. Poprosiłem poprzednią właścicielkę żeby podesłała mi poprzednie rozliczenia żebym sobie przeanalizował.
Sam sobie odpowiedziałeś, dlaczego masz wysoki rachunek. Jak przez cały rok masz odkręcone termostaty na 3 znaczy ze cały rok są cieple i cały rok powoli sobie nabijasz na tych ciepłomierzach. Sprawdź sobie na ciepłomierzach czy jak się to nazywa, który kaloryfer ci nabił największą wartość. Przy obecnych zimach 19' to
O sezonie grzewczym slyszal ? Caly rok mam odkrecone grzejniki na 3, i uwaga nie sa cieple bo:
a) nie ma sezonu grzewczego, wiec nie grzeja wody.
b) w mieszkaniu jest powyzej 21 wiec termostat i tak