Wpis z mikrobloga

@Smutny_Marek: też nie mam wielkich oczekiwań
Ograłem wszystkie dodatki, ten najświeższy rzuciłem w kąt po tym jak odblokowali 2 mapę, im dalej tym gorzej:
infantylna fabuła, miałkie postacie, nieciekawe mapy...
od PoF z każdym DLC coraz gorzej.
Płynność walki i ogrywanie nowych bolidów mnie tam trzymało, ale jak już skosztowałem wszystkiego to mi się odechciało.
Mimo wielkiego sentymentu, jedyna opcja żebym wrócił to rework specek albo w-------e precz Skyscale-a (
  • Odpowiedz
@Dwudziestydrugi: HoT mi akurat się nie podobał. Mimo, że nie lubię Sylvari to bardzo zawiodłem się tym, że nie pociągnęli tematu drugiego drzewa. Według mnie najlepszej jakości content to czasy ls3 do ls4 (oczywiście włącznie z PoFem). Co prawda nie wszystkie decyzje fabularne były mądre, no ale cóż... Nic lepszego nie mieliśmy okazji otrzymać. Tak szczerze mówiąc to jeśli nie byłoby WvW to pewnie bym już dawno nie grał w
  • Odpowiedz
@Dwudziestydrugi: Po ostatniej walce z Kralkatorrikiem scenariusz gry to całkowite dno ale pod względami mechanik i map jeszcze mnie gameplay bawił tak od Secrets of the Obscure czuję się podczas grania jakbym siedział w Skinner boxie z graczami którzy cenią sobie ilość ponad jakość. Kolejnego dodatku już chyba nie kupię.
  • Odpowiedz