WolvvloW WolvvloW 30.06.2025, 19:02:15 0 + #dpd #inpost #gownowpis DPD to gunwoZamówiłem kask z decathlon Zaznaczyłem, że jestem w domu po 15Nikt nie dzwoni, żadnego SMS12.30 kurier nie zastał nikogo w domu No to spróbuję przekierować Potrzebny pin, którego wysłaliśmy na sms i mailFajnie, tylko chyba nie do mnie Dzwonię, JESTEM EWA, JESTEM BOTEM, NIE MOGĘ CIĘ POŁĄCZYĆ Z CZŁOWIEKIEM FazaZa drugim razem jakoś się udało Proszę przekierować paczkę do żabki Ale kurier już ją tam zostawił Wieczorem jadę do żabki, paczki brakSprawdzam status: magazynowanaKask opłacony z góry Faza
NaChMiNick NaChMiNick 30.06.2025, 20:20:19 via Wykop 0 + Zaznaczyłem, że jestem w domu po 15@WolvvloW: a co to kogo interesuje? Może trzeba było napisać, że ma być u Ciebie o 17:33 bo wtedy tylko masz 2 minuty dla niego xD
WolvvloW WolvvloW 01.07.2025, 05:31:46 via Android 0 + @NaChMiNick ależ ja to rozumiem i nie mam problemu do kuriera może poza tym, że nie dzwonił mam problem do systemu, który nie działa, a jedynie odsyła do bezużytecznego bota
wypokpok wypokpok 01.07.2025, 06:57:14 via Wykop 0 + @WolvvloW: żaden kurier nie ma obowiązku dzwonić do odbiorcy. Niemniej zgadzam się, DPD to chyba jedna z najgorszych firm kurierskich razem z UPS, który z kolei odnoszę wrażenie, że zatrzymał się w średniowieczu z jakością swoich usług.
DPD to gunwo
Zamówiłem kask z decathlon
Zaznaczyłem, że jestem w domu po 15
Nikt nie dzwoni, żadnego SMS
12.30 kurier nie zastał nikogo w domu
No to spróbuję przekierować
Potrzebny pin, którego wysłaliśmy na sms i mail
Fajnie, tylko chyba nie do mnie
Dzwonię, JESTEM EWA, JESTEM BOTEM, NIE MOGĘ CIĘ POŁĄCZYĆ Z CZŁOWIEKIEM
Faza
Za drugim razem jakoś się udało
Proszę przekierować paczkę do żabki
Ale kurier już ją tam zostawił
Wieczorem jadę do żabki, paczki brak
Sprawdzam status: magazynowana
Kask opłacony z góry
Faza
@WolvvloW: a co to kogo interesuje? Może trzeba było napisać, że ma być u Ciebie o 17:33 bo wtedy tylko masz 2 minuty dla niego xD
może poza tym, że nie dzwonił
mam problem do systemu, który nie działa, a jedynie odsyła do bezużytecznego bota