Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim P--------e jest to życie i tyle.Nie wiem nawet co miałbym ci poradzić.Mammoże z 2 poważne problemy czyli dużo mniej od Ciebie a i tak jestem załamany.Ja nie wiem co robić i po prostu czekam na cud,bo serio nie wiem jak miałbym się uporać z moimi problemami.Życzę wszystkiego dobrego.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jeśli jesteś chociaż inteligentny, to wkręć się w finanse, IT, czy jakiś inny zarobaśny kierunek i staraj się chociaż finansowo być #wygryw, najlepiej tak, żebyś nie musiał jakoś dużo płaszczyć się przed ludźmi.

Miłości ani szacunku za bilon nie kupisz, ale przynajmniej jeden czynnik stresu usuniesz, odciążysz rodziców i będziesz pierwszy w kolejce po robodivę. Jako aspie masz predyspozycje do zamkniętych branż z wysoką barierą wejścia, więc
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czemu się boisz? W Twoim przypadku śmierć na wojnie to bardzo dobra opcja. W wojsku nie jest już tak strasznie jak np. 20 lat temu. Biegaj na 3 km, rób pompki a wojsko będzie znośne. Odnajdź Chrystusa a przestaniesz bać się śmierci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Idz na siłownię lub uprawiaj kalistenike a jak żadne z tych to jaki kolwiek sport.
Znajdź jakiejś hobby lub pasje.
Czytaj dużo książek żeby mieć jakiejś tematy do rozmów.
Bądź sobą i rozmawiaj z osobami z którymi masz dobry kontakt i powoli to rozbuduj np imprezy albo jakiejś wypady na miasto.
  • Odpowiedz