Wpis z mikrobloga

Podczas okresu godowego, doszło do starcia samców homo sapiens, któremu bacznie przyglądała się samica.

Dotychczasowy pretendent do przekazania genów został brutalnie zdominowany przez dorodnego osobnika dysponującego większą tężyzną fizyczną, wyższym wzrostem i bardziej rozłożystymi ramionami, co nie uszło uwadze samicy.

Samica, dokonując szybkiej ewolucyjnej kalkulacji, negatywnie oceniła potencjał genetyczny zabiegającego o jej względy samca. Słaby osobnik może nie być w stanie zapewnić ochrony oraz wystarczającej ilości pożywienia potomstwu.

Od tego momentu, samica nie pozwalała się pokryć sfrustrowanemu słabszemu osobnikowi, jednocześnie poszukując samca, który tężyzną przypominałby osobnika, który go zdominował.

Czytała Krystyna Czubówna.

#przegryw #blackpill #zwiazki #p0lka
WillyJamess - Podczas okresu godowego, doszło do starcia samców homo sapiens, któremu...

źródło: temp_file7791156020261667204

Pobierz
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Przzzegrywpl: @WillyJamess: idziesz z ziomkiem na miasto, ziomek po pijaku skacze do ludzi co kończy się bójką. Czułbyś się potem przy takim ziomku bezpiecznie? Baba dobrze powiedziała, koleś sprowadził niebezpieczeństwo na siebie i pośrednio na nią. Jest tak durny że sam dąży do eliminacji swoich genów z puli i tyle.
  • Odpowiedz
@WolvvloW: 1. Bierzesz dziewczynę za rękę i uciekasz
2. Cały czas słyszysz marudzenie że "oni mnie obrażajo a ty nic z tym nie zrobiłeś"
3. Laska już tego nie czuje, urywa s--s, w tajemnicy szuka nowego bolca
W sumie może to i lepiej, przynajmniej nie dostałeś po pysku, ale taka historia to albo koniec związku albo tchórzostwo będzie ci wypominane do końca związku.
Miałem koleżankę w pracy, szła z jakimś
  • Odpowiedz
@WillyJamess: Powiem ci z doświadczenia - takie sytuacje mają dla kobiet kluczowe znaczenie i jeśli wspomniany samiec nadal będzie w tym związku to zostanie mu to wypomniane po stokroć nawet po dekadzie. Sam miałem taką sytuację w której wolałem się wycofać w sytuacji dwóch na jednego i nawet po kilkunastu latach gdy już sylwetka i podejście do tematu mi się zmieniło powtarzała, że przez tamtą sytuację nie czuje się bezpiecznie.
  • Odpowiedz
@WillyJamess: problem nie jest w tym, że był słabszy, problem w tym, że się n-----ł tak, że go baba musiała prowadzić.
Wcale się jej nie dziwię, że patus nie rokuje na przyszłość.
  • Odpowiedz
@thewickerman88 nie próbuj wlać oleju do głów tych spierd***n. Nie zakumają. Normalna reakcja. Gościu zachowuje się jak Paris, laska straciła do niego szacunek i uczucia, bo stracił w jej oczach. A ci wrzucają jakieś teorie. Niech sobie żyją dalej w swoim świecie, nie zmienisz tego...
  • Odpowiedz
@WillyJamess Generalnie nie pomyślałbym czytając ten post że może jej chodzić o to że z nimi 'przegrał'. Raczej o to że chłop się nie potrafi opanować po pijaku i ocenić sytuacji i odwala takie cyrki, sam sprowadzając niebezpieczeństwo bo ktoś sobie coś powiedział. Może w świecie karyn rzeczywiście wymarzonym wynikiem takiej sytuacji byłoby pobicie tamtych dwóch, ale ciężko mi sobie wyobrazić jakąkolwiek normalną kobietę która by tego oczekiwała, ale no nie
  • Odpowiedz
@WillyJamess:
N------y facet ma z 87,6% szans że przegra z 2 facetami XD nie wiem co ona sobie myślała
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
21 wiek a jedyne co się liczy dla witaminek to brutalna siła. Tysiąclecia cywilizacji nic nie dały

@user2138: 6000 lat to za mało, żeby zdążyły zajść odpowiednie procesy ewolucyjne, zwłaszcza wobec 2,6 mln lat, kiedy liczyła się głównie brutalna siła. Zresztą nie wiadomo, czy za 50, 100, albo 500 lat znów nie będzie najbardziej przydatna brutalna siła.
  • Odpowiedz
@NocnyFuriat:

Miałem koleżankę w pracy, szła z jakimś dalszym kolegą i zaczepiły ich sebixy, nikomu nic się nie stało, ale laska miała taką pretensję że w sumie obcy chłopak nie chciał się bić w jej obronie, więc się nie dziw że chłopy się biją z powodu baby

@NocnyFuriat: Po co przejmować tym co gada niemal obca baba? Jeśli związek się posypie przez taką sytuację, to inna sprawa.
  • Odpowiedz
N------y facet ma z 87,6% szans że przegra z 2 facetami XD nie wiem co ona sobie myślała

@text: Pijany facet, który nigdy nie trenował sportów walki, ma 99,99% szansy na przegraną z dwoma większymi i silniejszymi patusami, których hobby polega na regularnym szukaniu bójek.
  • Odpowiedz
@WillyJamess: Debilizmem jest rozpoczęcie konfliktu z jakimiś sebastianami o jakąś pierdołę, bez realnego zagrożenia życia. Nawet jakby to był dwa manlety sięgające do ramion to i tak istnieje ryzyko, że mają w kieszeni nóż i ich przećpane mózgi zdecydują się go użyć. A już w szczególności jak się jest pijanym.
  • Odpowiedz