Aktywne Wpisy

troglodyta_erudyta +177
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop

zomowiec +68
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz

- Próbujesz po pijaku/cpaniu przelecieć najbliższą przyjaciółkę swojej dziewczyny, potem dziwisz się że ona jej powiedziała.
- Udajesz że nic nie pamiętasz, dodajesz na SM wpisy że masz depresję xD
- twoja dziewczyna włącza tryb świra i próbuje zniszczyć jej życie, wypisuje do jej byłego, do znajomych, itp. widać że ewidentnie sobie nie radzi.
- ignorujesz to, sprzedajesz wszystko co masz i wyjeżdżasz z nią do stanów xD
- niedługo potem zrywacie
#gonciarz
Historia o napalonym chłopie który na końcu zgodził się na czochranie Freda zamiast coś więcej też legit.
a w finale perseusza liczylem na rozliczenie sie z katarzyna, pokazanie dowod na to jak niszczyla firme, ile jest mu winna itp a nie na jakas aferke innej dziewczyny z bylym facetem
A co do filmu to się zgadzam, też liczyłem na więcej, może w kolejnym Perseuszu będzie księgowość z Japonii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@swinkapl: @mattz_ wina to jest we wszystkicht rzech osobach.
wybielanie anieli tez jest smieszne, poszla sama na randke z wasikiem do kina, potem do niego do mieszkania, upic sie, a jak sie
@swinkapl: ja myślę, że on jeszcze nie może o tym mówić a sama historia pewnie ma drugie dno, które nie jest jeszcze jasne (mam nadzieję XD)
Bo ogólnie to jest jak piszesz i sie zgadzam. Cała trójka miała dziwna relacje a dwójka na legalu sobie poszła na randkę z finałem w łóżku. Tylko ze Katarzyna broniaca zdradzającego ja chlopa jest glupolem
@swinkapl: zgoda
natomiast mi sie nie podobalo w filmie gonciarza ze przez 20 minut wybiela ta aniele ze niewinna.
tak samo winna jak pozostali dwoje, wszyscy siebie warci tak naprawde
@swinkapl: w punkt,
finalny film dosc mi zepsul opinie o gonciarzu
Byli razem na randce w kinie i upili się. Pewnie doszło do kontaktu fizycznego w celu seksu za zgodą obojga, typiarka zorientowała się co robi bo sumienie ją ugryzło, więc przerwała i zaproponowała masturbację do siebie. Po 3 dniach stwierdziła, że to było molestowanie i zaczęła wypisywać do tej kaśki. Jakby
Ale typ zasłania się amnezja XD Jakby mógł to wyjaśnić prywatnie, teraz zostało to wyleczone publicznie bez jego zgody co jest słabe; ale ogólnie jakby to powiedział że tak nie było i przedstawił swoją wersję to bym mu uwierzył. Co typ mówi za to? Że nie pamięta xd no k--w
@Szalom: no właśnie o tym mówię, jemu nie wierze i właśnie jakim trzeba być zjebem żeby mówić że nie pamięta xd weź na klatę i tyle. Albo kręć czy coś a nie że amnezja jakaś. W ogóle ja nie wiem, jeżeli byłbym tak pijany że nic nie pamiętam to na pewno nie usiadłbym oglądać z kimś filmu bo niby
Chłop jest w związku zaczadziałą feministką i nagle jej koleżanka oskarża go o molestowanie.