Wpis z mikrobloga

No i tak to jest jak właśnie mówiłem, pseudo bitcoinerzy już się na tagu chwalą że oni posprzedawali ze ich tyleczek boli jak bitcoin trocha spada xD top kek xD małe siusiaczki, idzicie sie do mamy spłakać że wam portfolio troche spadło xd
Ja wam powiem wiecej, ja za kazdym razem gdy bitcoin rośnie to mam go wiecej bo mam pootwierane pozycje z likwidacjami na 14k i 25k
Cyber jaki jest taki jest, ale z jednym miał racje, wszyscy sprzedacie za tanio, nie macie pojecia co maciec nie znacie sie na finansach, na historii, na historii pieniadzą, nie wiecie nic, zresszta tak samo jak cyber bo cyber tez sprzedal i trzyma tylko tesle

#bitcoin #kryptowaluty
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dantte: Jak rozumiem grasz longa na małej dźwigni. Jaki jest roczny koszt odsetkowy od takiej dźwigni?
Najtańszy sposób jaki znam to wziąć pożyczkę pod zastaw wbtc i kupić więcej wbtc i dać go jako zastaw.
Wówczas koszt odsetkowy nie przekracza 10% rocznie.
Masz lepsze-tańsze rozwiązanie?
  • Odpowiedz
  • 1
@Porosie: mam takie ze gram tam gdzie maja najnizszy funding czyli 0.08%, raz to ja płace a raz to mi jest płacone, nie zagłębiałem sie w to ngidy za duzo gdyz jest to mala czesc mojego portfoli,na pewno nie jest to duzo co płace i zyski grubo przewyzszaja to co płace, pokaze kiedys jak bede zamykał
  • Odpowiedz
@Dantte: pozwolę się sobie nie zgodzić. Może jest niemiły, nieprzyjemny i ogólnie ma z-----y interfejs, ale do idioty mu daleko. Wielokrotnie rozj*bał tu wszystkich swoją ogromną wiedzą i eksperckim zrozumieniem tematu.
  • Odpowiedz