Wpis z mikrobloga

@Zopyross: moze ktos umarl i sie rozlal na pol mieszkania wiec trzeba bylo wypruc do 0 wszystko.
Natomias wiem ze takich kiszeniakow jest i to sporo. Sam obok takiego mieszkalem i wiem ze nikt w nim nigdy nie mieszkal od poczatku, do teog sasiadow tez nie mialem w kilku mieszkaniach na pietrze.

Jakis czas temu byl podobny wynalazek z krakowa, ale tam akurat ktos wrzucil jak wygladalo to mieszkanie przed
  • Odpowiedz
  • 0
Natomias wiem ze takich kiszeniakow jest i to sporo.

@srgs: no, ale płacić 25 lat czynsz? i nawet nie zrobić podłóg, wstawić kuchni i wynająć? tu ponad 100 metrów to w sam raz dla 4 studentów, obecna cena też jakaś kosmiczna nie jest, oferta nadal stoi, więc mu się ta cała inwestycja to zwraca jak krew z nosa
  • Odpowiedz
Pewnie był po prostu remont generalny i piszą "stan deweloperski"

@too_late_to_be_true: Może tak być, ale może też być i rzeczywiście z lat 90. Drzwi jeśli nieużywane mogą być tam od nowości. Wszelkie lampy, włączniki, gniazdka są stare, nawet już lekko pożółkłe.
  • Odpowiedz
@Zopyross: nie wiem jak tutaj, ale tak jak pisalem na tagu latalo miezkanie z krakowa i w starym ogloszneiu bylo widac ze mieszkanie bylo wynajmowane. jebniete bardzo po taniosci. Na podlodze byl gumolit, kuchnia z casto i bylo info ze bylo wynajmowane. A przed sprzedarza ktos to o--------l po taniosci na bialo.
  • Odpowiedz
@Zopyross: A to ze kiszeniaki stoja to pisze na znanych mi przykaldach. I tak, stoja po kilkanascie lat puste. jak nie masz rachunkow, nowe budownictwo to czynsz za kawalerke to wyjdze ile? 100?
  • Odpowiedz