@Zopyross: moze ktos umarl i sie rozlal na pol mieszkania wiec trzeba bylo wypruc do 0 wszystko. Natomias wiem ze takich kiszeniakow jest i to sporo. Sam obok takiego mieszkalem i wiem ze nikt w nim nigdy nie mieszkal od poczatku, do teog sasiadow tez nie mialem w kilku mieszkaniach na pietrze.
Jakis czas temu byl podobny wynalazek z krakowa, ale tam akurat ktos wrzucil jak wygladalo to mieszkanie przed
Natomias wiem ze takich kiszeniakow jest i to sporo.
@srgs: no, ale płacić 25 lat czynsz? i nawet nie zrobić podłóg, wstawić kuchni i wynająć? tu ponad 100 metrów to w sam raz dla 4 studentów, obecna cena też jakaś kosmiczna nie jest, oferta nadal stoi, więc mu się ta cała inwestycja to zwraca jak krew z nosa
Pewnie był po prostu remont generalny i piszą "stan deweloperski"
@too_late_to_be_true: Może tak być, ale może też być i rzeczywiście z lat 90. Drzwi jeśli nieużywane mogą być tam od nowości. Wszelkie lampy, włączniki, gniazdka są stare, nawet już lekko pożółkłe.
@Zopyross: nie wiem jak tutaj, ale tak jak pisalem na tagu latalo miezkanie z krakowa i w starym ogloszneiu bylo widac ze mieszkanie bylo wynajmowane. jebniete bardzo po taniosci. Na podlodze byl gumolit, kuchnia z casto i bylo info ze bylo wynajmowane. A przed sprzedarza ktos to o--------l po taniosci na bialo.
@Zopyross: A to ze kiszeniaki stoja to pisze na znanych mi przykaldach. I tak, stoja po kilkanascie lat puste. jak nie masz rachunkow, nowe budownictwo to czynsz za kawalerke to wyjdze ile? 100?
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
https://www.otodom.pl/pl/oferta/redykajny-duze-mieszkanie-hozjusza-ID4wbHR
#nieruchomosci #polskiedomy
źródło: wow
PobierzNatomias wiem ze takich kiszeniakow jest i to sporo. Sam obok takiego mieszkalem i wiem ze nikt w nim nigdy nie mieszkal od poczatku, do teog sasiadow tez nie mialem w kilku mieszkaniach na pietrze.
Jakis czas temu byl podobny wynalazek z krakowa, ale tam akurat ktos wrzucil jak wygladalo to mieszkanie przed
@srgs: no, ale płacić 25 lat czynsz? i nawet nie zrobić podłóg, wstawić kuchni i wynająć? tu ponad 100 metrów to w sam raz dla 4 studentów, obecna cena też jakaś kosmiczna nie jest, oferta nadal stoi, więc mu się ta cała inwestycja to zwraca jak krew z nosa
@too_late_to_be_true: Może tak być, ale może też być i rzeczywiście z lat 90. Drzwi jeśli nieużywane mogą być tam od nowości. Wszelkie lampy, włączniki, gniazdka są stare, nawet już lekko pożółkłe.