Aktywne Wpisy

solejukowski +143
Jak prawica wychwalała morderstwo (100 lat temu):
Morderca Narutowicza został szybko zidentyfikowany. Był nim Eligiusz Niewiadomski, dość znany polski malarz, profesor sztuki i krytyk. Niewiadomski nie należał do Narodowej Demokracji, ale był skrajnym nacjonalistą i antysemitą. Postanowił zabić Narutowicza, ponieważ został on wybrany na prezydenta dzięki głosom żydowskiej mniejszości. Niewiadomski uważał go również za narzędzie w ręku Piłsudskiego, którego nienawidził.
Nim Niewiadomski został uznany za winnego i skazany na śmierć, znaczna część polskiego społeczeństwa
Morderca Narutowicza został szybko zidentyfikowany. Był nim Eligiusz Niewiadomski, dość znany polski malarz, profesor sztuki i krytyk. Niewiadomski nie należał do Narodowej Demokracji, ale był skrajnym nacjonalistą i antysemitą. Postanowił zabić Narutowicza, ponieważ został on wybrany na prezydenta dzięki głosom żydowskiej mniejszości. Niewiadomski uważał go również za narzędzie w ręku Piłsudskiego, którego nienawidził.
Nim Niewiadomski został uznany za winnego i skazany na śmierć, znaczna część polskiego społeczeństwa
źródło: temp_file8870643464420519074
PobierzPamiętajcie ze jak widzimy taki widok to dzwonimy na policję, a jak krzywo jedzie to mówimy ze prawdopodobnie jest pijany i odrazu są na sygnale ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000059239
Pobierz

źródło: temp_file7827502839217880491
Pobierz@wypok_wypok rozumiem że to nie jest mile zobaczyć coś co jest dla kogoś drastyczne, mnie zirytowała gęba brauna wydrukowana 3d,alw napisałam typowi co o tym myślę i tyle.
@moll tak samo pomyślałam jak typ uśmiechniętego brauna 3 d sprzedawał, ale nie robiłam takich scen.
@WrzeCiOna: Czyli jeśli ty to robisz to oka, ale jeśli ktoś ci tak robi to już nie
Twój ból jest lepszy niż mój
Ale mów za siebie, ok? Wege kotlety są paskudne i trujące.