Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +182
Wykop jak zwykle zasrany bo zginął jakiś kolo z wyższych sfer. Polityk, którym się podniecacie jakby to był drugi Wałęsa. Tymczasem chłop jakby mógł to by sprzedał Polskę ruskim dla świętego spokoju i taniej ropy.
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
źródło: videoframe_8403
Pobierz
Pytałem się 4 dziewczyn co sądzą o powrocie do byłej z wielkim bukietem róż i proszeniem o wybaczenie i każda z nich powiedziała ze to dobry sposób.
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow

źródło: temp_file7827502839217880491
Pobierz@wypok_wypok rozumiem że to nie jest mile zobaczyć coś co jest dla kogoś drastyczne, mnie zirytowała gęba brauna wydrukowana 3d,alw napisałam typowi co o tym myślę i tyle.
@moll tak samo pomyślałam jak typ uśmiechniętego brauna 3 d sprzedawał, ale nie robiłam takich scen.
@WrzeCiOna: Czyli jeśli ty to robisz to oka, ale jeśli ktoś ci tak robi to już nie
Twój ból jest lepszy niż mój
Ale mów za siebie, ok? Wege kotlety są paskudne i trujące.