Aktywne Wpisy
n-ke +236
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

marek2092 +82
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz

Dlaczego tak trudno znaleźć kogoś na portalach randkowych? Spotykasz się z kimś, kto tak jak ty szuka stałego związku, jest zainteresowanie z dwóch stron, a potem zawsze dziewczyna ciebie po miesiącu -trzech ghostuje? Sam znam 3 małżeństwa po tinderze, więc jak widać się jednak da kogoś tam znaleźć.
Czy tylko ja jak z kimś randkuję, to nie pisze z nikim innym? Naprawdę co ja robię źle?
Tak samo, dlaczego dziewczyny ciebie po czasie ghostuja, usuwają z par, a potem ciebie ponownie lajkują lub piszą powinie do ciebie na innym komunikatorze? Miałem tak już kilkakrotnie.
A później czytasz i oglądasz żale kobiet, które twierdzą, że nie ma normalnych facetów i faceci nie chcą tworzyć związków. Nie wiem, po prostu nie wiem
#zwiazki #logikarozowychpaskow #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Szukasz kobiety na tinderze