Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Też was śmieszy jak kobiety gadają o toksycznej męskości? xD

Oh girl, gdyby kobiety faktycznie umawiały się z facetami, z którymi deklarują, że chcą się umawiać - to byśmy wszyscy robili sobie konkursy ze szlochania i czytania harlekinów, a nie uderzali na siłkę i słuchali Tate'a czy innego Petersona xD
Toksyczną męskość napędzają kobiety. Młodzi faceci nie zachowują się w określony sposób, żeby zaimponować starym Mariuszom z budowy.

Nigdy nie słuchajcie co mówią. Zawsze patrzcie co robią i jak się zachowują.

Staram się nie wrzucać wszystkich kobiet to jednego worka, ale niestety, WIĘKSZOŚĆ kobiet w moim życiu, mówiła mi o wzorcach, które WIĘKSZOŚCI kobiet, wcale nie porywają.

Wiecie, jestem jaki jestem. Może nawet gdyby kobiety były otwarte, to byłbym w życiu w tym samym miejscu. Może jestem złym czcłowiekiem, ale trochę ciężko nie mieć żalu, tak ogólnie, nie personalnie, kiedy osoba A mówi Ci o jakimś zestawie cech, a ciągnie ją do osoby, która prezentuje coś zupełnie odmiennego.

Miałem w gimbazie koleżankę, która chwaliła mnie za mój charakter i snuła wizje o kobiecie, która to doceni. A potem umówiła się z klasowym osiłkiem, który otwarcie mnie gnębił. Niby gimbaza, a takie rzeczy w człowieku zostają...
I to nie był w jedyny przypadek czegoś takiego.

GenZeciaki dorastające w światopoglądowo progresywnym internecie, będą miały ciężko. Dopiero zobaczycie Incelozę w pełnej krasie, jak te chłopaki zaczną wyciągać wnioski nie na podstawie tego co się pisze, a tego jak naprawdę jest. I ja wiem, że poczują się - nawet jeżeli minimalnie - oszukani. A jak człowiek czuję się oszukany, to pojawia się frustracja.

#blackpill #zalesie #takaprawda

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Może to wynika z tego, że generalnie ludzie to debile, niezależnie od płci? Mężczyźni również wciskają bajki o tym jak to chcieliby mądrą, skromną, choćby przeciętną z wyglądu, ale za to naturalną szarą myszkę, a potem walą konia i ślinią się na ulicy do totalnego przeciwieństwa swojej oficjalnej wersji idealnej partnerki.
Na Twoim miejscu zastanowiłabym się w jakie kobiety celujesz, bo na pato-osiłków, których mózg jest najsłabiej rozwiniętym mięśniem
  • Odpowiedz