Wpis z mikrobloga

@wfyokyga: No dosłownie ja, tylko czasami lepszy sprzęt i tak nic nie da bo sama gra nie potrafi wykorzystać sprzętu. Jak np. modowane GTA:SA które pomimo RTXa 3090 i i5-12400 ledwo co z nich korzysta i nie trzyma stabilnych 60 klatek, więc dodatkowy input lag z Lossless Scaling jest wymagany żeby to było jakkolwiek płynne. xD

Ale z drugiej strony można odpalić gierki które na 1060 średnio sobie dawały radę,
  • Odpowiedz
Albo w ogóle się sypią, albo nie uruchamiają wcale.

@Herbacin: To już problem Win10/11 i sypiącej się kompatybilności wstecznej. Czasami dorzucenie wrappera w postaci pliku DLL pomoże, czasami będzie gotowa łatka od społeczności, a czasami to będzie sajgon i tortury jajec żeby to odpalić.

No i nazwę fajną mu wymyślili, Żdun. Na nasz ciężko by to było przełożyć żeby brzmiało tak samo, jedna bukwa na koniec i masz "czekacza", a
supra107 - >Albo w ogóle się sypią, albo nie uruchamiają wcale.

@Herbacin: To już pr...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
a czasami to będzie sajgon i tortury jajec żeby to odpalić.

@supra107: Zawsze to mam. Kotora ciężko było odpalić, w max paynie dźwięków nie dało się naprawic i za każdym praktycznie razem coś było nie tak ze starymi gierkami. Raz nawet w końcu żeby zagrać, zainstalowałem emulator windowsa xp.

, jedna bukwa na koniec i masz
  • Odpowiedz
Zawsze to mam. Kotora ciężko było odpalić, w max paynie dźwięków nie dało się naprawic i za każdym praktycznie razem coś było nie tak ze starymi gierkami. Raz nawet w końcu żeby zagrać, zainstalowałem emulator windowsa xp.

@Herbacin: PC Gaming Forum to zbawienie, polecam zerknąć, ale anglijskij wymagany.

To co to znaczy w obecnej formie? Bo wszędzie piszą, że to oznacza
supra107 - >Zawsze to mam. Kotora ciężko było odpalić, w max paynie dźwięków nie dało...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz