Wpis z mikrobloga

@Itkovian: d------y serwer przestałem grać na retailu przez tego turtla xD teraz niedługo wchodzi też kolejny patch z nowymi krainami 25Lvl+ i nowe dungi jak i rozszerzenia starych na low lvl itp
Sporo fajnych zmian w klasach że można każdym specem się przydać a nie jak na zwykłym classicu ze niektóre to były meme spece. W przyszłości będą przechodzić na unreal engine 5 także można u nich na stronie zobaczyć jak
FMK - @Itkovian: d------y serwer przestałem grać na retailu przez tego turtla xD tera...
  • Odpowiedz
@chico_lachowski: ja mam ogromną listę tego co mam zainstalowane w modach i tweksach w launcherze zaznacz sobie wszystko wtedy możesz więcej pozmieniać w gierce. W pliku config.wtf bodajże możesz zmienić na większą ilość odwiedzania ekranu bo z poziomu gry da się tylko 120 tam możesz wpisać ile chcesz ja sobie na 144 ustawiłem tak jak mam monitor.

https://turtle-wow.fandom.com/wiki/Addons

Tu masz listę rekomendowanych jak i Pełna listę co do polecanych to
  • Odpowiedz
@Samy_Naceri: no widziałem to ale nie wiem boję się o to że serwery mogą być w zasięgu blizzarda i niestety ale ich pozdejmują szybko xD z turtlem jest o tyle fajnie że serwery mają poza łapami blizzarda i jedyne co mogą to zdejmować im kanał na YT a o serwery nie ma co się martwić.

Lecz no sprawdzę tego epocha pewnie jak będzie jakaś ekipa to zagrać i tak zagram
  • Odpowiedz