Wpis z mikrobloga

Dziwie sie, ze tyle sie mowi o Skorzy. Wedlug mnie to nie jest trener na teraz, kiedys na pewno ale w tym momencie go nie widze jako selekcjonera.

Urban powinien zostac selekcjonerem, w drugiej kolejności Brzęczek, w debiucie super mecz z Włochami. Potem eliminacje rozpykana Austria, ktora za Probierza nas rozjechala. Brzęczkowi nalezy sie powrót za to jak go potraktowal Boniek.

#reprezentacja
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Probierz względem tej czwórki wyróżnia się na plus i to dla mnie jedyny rodak do prowadzenia kadry na ten moment

@JanuszKarierowicz: Probierz? No chyba nie, ja bym widzial Janka Urbana najchetniej. Na pewno nie zadne wynalazki zza granicy, ktore nawet nie znaja pilkarzy ani ligi.
  • Odpowiedz
nic się nie należy, po prostu już zapomniałeś jaka była atmosfera wokół kadry Brzęczka xD

@JanuszKarierowicz: ja pamiętam i dokładnie było tak jak mówisz - atmosfera. Fakty były na korzyść Brzęczka - punktowo jeden z najlepszych trenerów w historii, eliminacje rozpykane z tylko jedną porażką (co późniejszym trenerom nie szło nawet jak mieli w grupie Albanię i Mołdawię xD), ale kibice i karykatura dziennikarstwa sportowego (zero) wiedzieli lepiej. Brzęczkowi po
  • Odpowiedz
Dziwie sie, ze tyle sie mowi o Skorzy. Wedlug mnie to nie jest trener na teraz, kiedys na pewno ale w tym momencie go nie widze jako selekcjonera.

@Kielbasiarz: No spoko, ale podałeś przytłaczającą ilość argumentów. Jeśli podciągniemy "według mnie" jako argument, to podałeś aż jeden i to skrajnie subiektywny.

Skorża w niczym nie ustępuje Urbanowi, a nawet jest ciut lepszy.
1. Obaj mają względnie
  • Odpowiedz
@Kielbasiarz:
Skorża to byłby jedyny polski trener, który przynajmniej w teorii byłby godny bycia selekcjonerem.
Ale szczerze to mega bym się zdziwił gdyby przyjął tą ofertę. Atmosfera w kadrze jest najgorsza od lat, a on sam ma mocną pozycję na rynku. Trenuje sobie zespół zagraniczny co gra w klubowych mistrzostwach świata, gdzie jest poważany, ma ważny kontrakt.
Jak będzie kolejna zmiana selekcjonera to dalej będzie rozpatrywany jako jeden z najlepszych
  • Odpowiedz