Aktywne Wpisy
Instalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz
WujekDoggi +25
#kiszak
Było niżej ale przeklejam, lodolożek nie zna się a p------i - stare, znałem.
Ktoś kto kupił PS5 PIĘĆ lat temu za 2100-2400 może dalej odpalać przyzwoicie wyglądające premierowe gry w 60FPSach za ułamek ceny bez j-----a się z softem. W tej cenie nie zbudujesz komputera porównywalnego sprzętowo.
Tamałe do swoich hardkorowych obliczeń z jakiegoś powodu wykorzystuje mniej popularne PS5 Pro z gorszą opłacalnością, podstawkę(?) i gry za 200 PLN
Było niżej ale przeklejam, lodolożek nie zna się a p------i - stare, znałem.
Ktoś kto kupił PS5 PIĘĆ lat temu za 2100-2400 może dalej odpalać przyzwoicie wyglądające premierowe gry w 60FPSach za ułamek ceny bez j-----a się z softem. W tej cenie nie zbudujesz komputera porównywalnego sprzętowo.
Tamałe do swoich hardkorowych obliczeń z jakiegoś powodu wykorzystuje mniej popularne PS5 Pro z gorszą opłacalnością, podstawkę(?) i gry za 200 PLN

![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

Urban powinien zostac selekcjonerem, w drugiej kolejności Brzęczek, w debiucie super mecz z Włochami. Potem eliminacje rozpykana Austria, ktora za Probierza nas rozjechala. Brzęczkowi nalezy sie powrót za to jak go potraktowal Boniek.
#reprezentacja
nic się nie należy, po prostu już zapomniałeś jaka była atmosfera wokół kadry Brzęczka
@JanuszKarierowicz: Probierz? No chyba nie, ja bym widzial Janka Urbana najchetniej. Na pewno nie zadne wynalazki zza granicy, ktore nawet nie znaja pilkarzy ani ligi.
@JanuszKarierowicz: ja pamiętam i dokładnie było tak jak mówisz - atmosfera. Fakty były na korzyść Brzęczka - punktowo jeden z najlepszych trenerów w historii, eliminacje rozpykane z tylko jedną porażką (co późniejszym trenerom nie szło nawet jak mieli w grupie Albanię i Mołdawię xD), ale kibice i karykatura dziennikarstwa sportowego (zero) wiedzieli lepiej. Brzęczkowi po
@Kielbasiarz: No spoko, ale podałeś przytłaczającą ilość argumentów. Jeśli podciągniemy "według mnie" jako argument, to podałeś aż jeden i to skrajnie subiektywny.
Skorża w niczym nie ustępuje Urbanowi, a nawet jest ciut lepszy.
1. Obaj mają względnie
Skorża to byłby jedyny polski trener, który przynajmniej w teorii byłby godny bycia selekcjonerem.
Ale szczerze to mega bym się zdziwił gdyby przyjął tą ofertę. Atmosfera w kadrze jest najgorsza od lat, a on sam ma mocną pozycję na rynku. Trenuje sobie zespół zagraniczny co gra w klubowych mistrzostwach świata, gdzie jest poważany, ma ważny kontrakt.
Jak będzie kolejna zmiana selekcjonera to dalej będzie rozpatrywany jako jeden z najlepszych