Wpis z mikrobloga

Jak my mamy być poważni, skoro obsranko jest przed potężnym Banikiem Ostrawa? Przecież Legia Warszawa w zeszłym sezonie Ligi Konferencji wygrała z oboma finalistami. Średniaków rozjeżdżała, a z Molde, w trudnym momencie się podniosła i osiągnęła cel dalszego awansu. W Baniku najwięcej warci są jacyś perspektywniczni Czesi, wartość klubu to 24mln podczas gdy w Legii 38mln. Ja wiem że śnią nam się po nocach legendarne e-----------e - ale te czasy już minęły. Ostatni e----------l to zaliczył Lech 2 lata temu ze Spartakiem Trnava, od tamtego czasu nawet 1 ligowa Wisła Kraków się bardzo dobrze prezentowała w kwalifikacjach. Z tym mentalem przegrywów szybko wypadniemy z top 15 lig, bo wiecznie będziemy woleli kopać z zespołami z Litwy czy Białorusi zamiast lepszymi.

#mecz #ekstraklasa
michalxd21 - Jak my mamy być poważni, skoro obsranko jest przed potężnym Banikiem Ost...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolenson1888:
Tak na prawdę to trzeba patrzyć tylko na najnowszy sezon, bo 2010 to jakaś prehistoria. I tu rozwalili ogórków 7-1 w dumeczu i przegrali dopiero po karnych z Kopenhagą. No ja bym się jednak trochę bał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz