Aktywne Wpisy

Dueil_angoisseus +27
XDDDDD
Nie wierzę że będąc różową da się przegrać życie w wieku 30 lat.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazrozowychpaskow #p0lka #p0lki
Nie wierzę że będąc różową da się przegrać życie w wieku 30 lat.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #bekazrozowychpaskow #p0lka #p0lki
źródło: temp_file4215529581444744644
Pobierz
Lewusx +43
3,5 tygodnia do pierwszego startu w sezonie jesiennym.
110kg, 176cm wzrostu, 13,5cm bydlak, 28lat, singiel, hetero, jeszcze furczy.
Czuje sie jak śmierć, ale kocham przygotowania i to zmeczenie. Kalorii mało, cardio w sumie tylko 45min dziennie, ale niski bf już daje mocno o sobie znać.
Tak
110kg, 176cm wzrostu, 13,5cm bydlak, 28lat, singiel, hetero, jeszcze furczy.
Czuje sie jak śmierć, ale kocham przygotowania i to zmeczenie. Kalorii mało, cardio w sumie tylko 45min dziennie, ale niski bf już daje mocno o sobie znać.
Tak
źródło: 141B728A-0E15-4004-8BFE-049BEC364A51
Pobierz

Taka sytuacja od jakiegoś czasu dzieje się u mnie na klatce.
Sąsiad patus przesiaduje na klatce i pije ze swoimi patusiarskimi kolegami. Sytuacja powtarza się nagminnie. Było to już zgłaszane do straży miejskiej i na policję. Zazwyczaj kończy się to tak że służby nie zdążą przyjechać zanim się ta libacja skończy, lub patusy chowają się do mieszkania jak tylko się zorientują że coś się dzieje.
Dodam że systematycznie niszczą klatkę schodową, smród z papierosów wchodzi do mieszkań.
Pozostali sąsiedzi wolą się nie angażować bo się boją agresji.
Wyszedłem z wnioskiem do spółdzielni żeby założyć monitoring w ramach odstraszania na klatce ale zostałem spławiony, pomimo że udało mi się zebrać podpisy wszystkich pozostałych mieszkańców klatki schodowej.
Zgłaszałem też sprawę do spółdzielni ale zarządca nie jest w stanie nic z tym zrobić, zgodnie z prawem nie jest mocy dyscyplinować mieszkańców. Zwracanie uwagi bezpośrednio kończy się agresją.
Jakie są możliwości postępowania w takiej sytuacji? Przypuszczam że nie jestem jedyny kto ma lub miał taki problem.
Absurdalne totalnie ale im wystarczyło żeby zamknąć sprawę
Nie liczę na to że się to skończy samo bo taki menel jest zakonserwowany jak mumia i jeszcze pewnie będzie wegetował dobrych parę lat