Wpis z mikrobloga

@Eldefekatorre: Taa, "nerw" odpowiedzialny za empatię i wdzięczność miał chyba uszkodzony co najwyżej. Z laską było dokładnie tak, jak łysy pisał - myczek na wzbudzenie współczucia. Do MOPRU o lasce, a godzinę później do Zodiaka lub na trójkę przyśpieszonym kłusem bez laski.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri Mi się wydaje że kulacha to również oręż warmianski był dla jego, zwiększał zasięg boży oraz pewnie posiadał atrybuty magiczne o których nawet nie mam pojęcia ( ͡º ͜ʖ͡º) To chyba byl druidem bo to oni walili z różdżki, bo paladyn z axa, nie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@Midnight_Animal no to niezle haha tego nie wiedzialem ;) to czyli knur nie byl takim imbecylem niz moglo by sie wydawac. Ja mysle ze nieleczona cukrzyca i izolacja od swiata spowodowala u knura sieczke we lbie bo przeciez do tej 50 tki jakos funkcjonowal i kombinowal :)
  • Odpowiedz
  • 1
@Midnight_Animal tak to prawda. Kontenty paczkowe czesto kpiace z niego budujace zawisc zazdrosc i pazernosc,obrazanie wysmiewanie sie rozne akcje na posesji ciagle zaklocanie spokoju a do tego przytakiwanie jego mitomanii gdzie on juz nie wiedzial co jest prawda a co mu sie we lbie wyklulo.Co do zdrowia to akurat tylko jest wina Kononowicza niechec do leczenia i zaprzestania pozeraniu cukru. Cukrzyca go wykonczyla ale te inne izolacje i gnebienie go oraz
  • Odpowiedz