Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaką różnice wieku uznajecie już na tyle dużą żeby definitywnie odpuścić temat związku? Chodzi mi o relację z o 15 lat starszą kobietą. Sam mam 30 lat i zastanawiam się czy gdzieś mogą wyjść różnice (oprócz chęci posiadania dzieci)
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 3
techniczny-filozof-31: no chyba największy problem może być z tym, że wkrótce przestanie ci się podobać fizycznie (o ile w ogóle podoba ci się już teraz).
No i jak ty będziesz miał 45, ona będzie mieć 60, czyli będzie już seniorką. Przemyśl to dobrze i piszę to jako kobieta.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
ciekawe co bys zrobil, jakbys poznal kobietę, ktora odpowiadalaby ci pod kazdym innym wzgledem niz wiek, bo bylaby nieco starsza niz ty

@mirko_anonim: Kazałbym spadać. Po co mi baba, która by miała ciążę geriatryczną xd
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zawsze celowałam w +/- 4 lata różnicy. Raz się spotykałam z 10 lat starszym ale ta relacja była przez tą różnicę wieku wypaczona mocno mimo że ja miałam 26 lub 27 lat. Może jakbym chciała być zabawiana, wożona wszędzie i bym nic nie płaciła za nic tylko była utrzymanka to może ta relacja by przetrwała a mnie to traktowanie mnie z góry doprowadzało do szału bo pragnęłam partnerstwa a nie
  • Odpowiedz