Wpis z mikrobloga

@ntdc: jest jeden taki tibijczyk imrash avas chłop na wózku jeździł z tego co mówił, nauczył mnie wiele, sam był mocno ogarnięty w tą grę. Swojego nicku nie pamiętam, ale on był druidem a ja knightem i prowadził mnie za rękę, pokazywał ciekawostki i można było mu zaufać, co jest rzadkością w tej grze. A to wszystko wydarzyło się z 15 lat temu
  • Odpowiedz
@Anoniemamowy: był taki ziomek w polskim mudzie Arkadia co mi wszystko pokazywał. Później się z nim zgadalem na Gadu-Gadu i się zakumplowalismy. A później mi listę kontaktów wywaliło i straciłem z nim kontakt :( wiem tylko że miał na imię Tomek, był z pod Warszawy i jeździł na kajaki. Dobry to był ziomek [F]
  • Odpowiedz
@ntdc: kurde. grałem kiedyś na prywatnym serwerze Ultimy Online - Dream Masters. Co sie z chłopakami nabiegałem to głowa mała. Aruvin, Gwail (GM swoją drogą), Nimrod, KusKus, Kirvin, Aion, Gofer, mae, licho, Tinerot, Mielu i dziesiątki innych chłopaków których nicków nie pamiętam... a to było ponad 15 lat temu.

Łezka się w oku kręci. Któregoś dnia, nie wiedząc że to ostatni raz, pewnie poszliśmy na smoki i kontakty sie pourywały...
  • Odpowiedz