@mandanda: bo był mega przystojny, a takim wybacza się wszystko, relacje damsko - męskie opierają się na zwierzęcym instynkcie, a wygląd to najistotniejsza cecha jaką się kierujemy
@mandanda jak chad to może mieć dwie lewe ręce, jak pantofel to choćby był złotą rączką to cokolwiek zrobi i tak będzie źle i jeszcze będzie się czuła zaniedbana
@mandanda: @stasiu84: był pewnie ładny i tyle. Sam poznałem takiego na studiach, przystojny i sympatyczny ziomek był ale mamusię miał nadopiekuńczą i sam sobie nie potrafił zrobić kanapki. Na wyjeździe pod namioty jego dziewczyna robiła wszystko za niego. Jak jej nie było to inne dziewczyny prosił o pomoc. Jak z dużym dzieckiem.
@mandanda: ( ͡°͜ʖ͡°) Pisałem wczoraj o tym w wpisie, widzę że długo nie musiałem czekać, piękna Natura:
Co najważniejsze, Chad, mimo że co noc o 4 nad ranem wisi w barze na uczelni, utrzymuje średnią 5.0, bo ma swoją Julke, która odwala za niego wszystkie zadania
@mandanda: W 2025 nie liczy sie nic innego jak SMV. Dawniej można było copeować o RMV (Relationship market value) czyli byciu ogarniętym, dobrze zarabiającym itp. ale teraz można już to wyrzucić do kosza. Wyglad = Wszystko.
#logikarozowychpaskow #zwiazki #randkujzwykopem
źródło: IMG_3660
Pobierzźródło: IMG_3664
PobierzNo, zaprojektuj coś jeszcze
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja napisałem fakty, a teraz morda c wordzie.
Nudny jesteś, napisze jak skończę z tw mama
Piękne jest to życie.
https://wykop.pl/wpis/81878797/moja-pierwsza-rada-to-looksmax-do-chada-zanim-pojd
źródło: GhAlPtDXwAEBeBE
Pobierz