Aktywne Wpisy

KingaM +1
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +26
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Mirasy, mam dylemat, chyba powinien kupić sobie notka, obecnie używam starego Elitebooka 2570p, na i5 3.generacji, no i trochę już leciwy się zrobił, lekko niedomaga w różnych sytuacjach, ale najbardziej irytuje mnie słaba jakość ekranu, ciemny jak cholera. Znajdzie się coś do 1-1.2k? Najpierw pomyślałem o jakimś starym thinkapdzie np 495 z Ryzenem, ale w podobnej cenie kupię też HP Elitebooka G7, a może nawet uda się coś znaleźć na zen 3. Jest też opcja zakupu czegoś nowego z Ali opartego o te intelowskie n100 lub n150, np Chuwi Minibook x.
Sprzęt potrzebny do multimediów, może jakieś starsze gierki, coś z emulacji, dualboot itp. Warto bawić się w te poleasingowe ale w sumie w nieznanym stanie sprzęty klasy biznesowej czy szukać czegoś nowego (ale budżet trochę ogranicza ciekawe wybory)
to chyba najlepsze co możesz
po taniości to T480/T480s patrz tylko żeby 16gb ramu i i5 8 generacji było