Wpis z mikrobloga

@szyderczy_szczur: Co tam robi openSUSE? To jedno z niewielu dystrybucji typu rolling release (które ma też wersję nierolling dla tych co wolą stabilność) które ma porządną infrastrukturę testową, przez co sprawia najmniej problemów.
  • Odpowiedz
@szyderczy_szczur: zajebiscie prawdziwe xd, myslalem, ze nic mnie jiuz nie zaskoczy, malo jestem tu na wykopie na tym tagu, chyba juz kilka razy o tym pisalem k iedys heh, ale grafika przemawia piekniej niz literki..
Swoja droga, mam znajomego ktory caly czas twierdzil, ze uzywa archa i ja sie go chyba raz o cos zapytalem po kilku latach znajomosci i on mi powiedzial w koncu, ze nie arch tylko jakis
  • Odpowiedz
@benwatkins: @nostalgiwolf @Rustyyyy @pyzdek @szyderczy_szczur @szyderczy_szczur @Mroczna_Pyra @szyderczy_szczur
Tak minta zawsze jakos nielubialem, troiche ciezko to chodzi wzgledem ubuntu. Ale ubuntu teraz jest mocno spierniczony przez te swoje snapy to wszystko kuleje...
Debiana lubie mocno, ale jest to system wadliwy, taki nie basrdzo do uzytku na laptop, ja mialem problem z hybrydowa grafika intel/nv i sobie z tym nie poradzilem mimo wysilkow,
  • Odpowiedz