#problem #cs2 #orange Witam, mam problem z cs 2 wyświetla mi się błąd pokazany na sc . Próbowałem już dosłownie wszystkiego (wyłączałem firewall, zmiania dnns na 8.8.8.8 i 8.8.4.4, przywróciłem do ustawień fabrycznych kompa ,próbowałem zmieniać ustawienia karty sieci z ipv4 na ipv6 i odwrotnie , wykonałem 3 połączenia do Orange które również nic nie pomogły, reinstalowałem gierkę i próbowałem na innym koncie) Czy ktoś uporał się może z tym problemem ?
@agata013: Udało się rozwiązać ten problem , wystarczy przywrócic ruter do ustawień fabrycznych na ruterze jest taki otwór i nad nim jest napis reset wystarczy wsadzić tam igiełkę i przytrzymać ze 3 sekundy mi to pomogło
Witam, mam problem z cs 2 wyświetla mi się błąd pokazany na sc . Próbowałem już dosłownie wszystkiego (wyłączałem firewall, zmiania dnns na 8.8.8.8 i 8.8.4.4, przywróciłem do ustawień fabrycznych kompa ,próbowałem zmieniać ustawienia karty sieci z ipv4 na ipv6 i odwrotnie , wykonałem 3 połączenia do Orange które również nic nie pomogły, reinstalowałem gierkę i próbowałem na innym koncie) Czy ktoś uporał się może z tym problemem ?
źródło: Zrzut ekranu (4)
Pobierzna ruterze jest taki otwór i nad nim jest napis reset wystarczy wsadzić tam igiełkę i przytrzymać ze 3 sekundy mi to pomogło