Wpis z mikrobloga

Oszaleje z tym olxem.
Ludzie z którymi tu się trzeba mierzyć jako sprzedający to mordęga. Najgorzej jak sprzedajesz cos taniego żeby tylko się pozbyć to piszą patusy, złomiarze i Janusze biznesu.
Masa pytań które mogą uzyskać w sekundę sprawdzając w google ale oni i tak wola pytać, na koniec i tak nie kupia. Proponowanie ofert za polowe ceny to standard.
Albo tacy co myślą ze cały dzień w domu będziesz na nich czekac. Masz siedzieć i czekać , może przyjedzie może nie przyjedzie.
Skończyła mi się ważność niektórych ogloszen to poszedłem i wyrzuciłem do śmietnika. Szkoda czasu się szarpać z tymi ludźmi. Dodatkowo te ogłoszenia płatne zaczynaja się robić i to juz totalnie się nie opłaca.
#olx
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PancakeV: ostatnie 24h to tylko dwóch idiotów, jeden już odbiera ale potem "przepraszam ale coś mi wypadło", drugi chciał osobno bym wystawił coś (bo komplet sprzedaję) to go pytam czy jest poważnie zainteresowany to zrobie osobną, TAK odpisał. Wyłem mu info że zrobiłem osobno - nie kupił, przeczytał wiadomość. Śmieć - zamówię u niego coś z fake konta i nie odbiorę. Wyraźnie pytam czy kupi, napracuję się dla niego a
  • Odpowiedz
@PancakeV: rób to samo takim śmieciom, kurde pytam debila czy mu zrobić, czy zainteresowany a ten mi w twarz kłamie. Jak zobaczyłem jego oferty, a ma ;), to są to totalne śmieci czasami, musi to być jakiś wyborca nawrockiego IQ 50. Oj zemszczę się.
  • Odpowiedz