Aktywne Wpisy

jmuhha +133
Ktoś mi wytłumaczy skąd ludzie zarabiający <5 k stać na budowę domu w powiatowym? ( ಠ_ಠ)

źródło: 1000018373
Pobierz
NijuGMD +842
#gastronomia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

źródło: 517106586_24188674327487739_1164070218178740993_n
Pobierz
Przychodzą dwie stare grażyny po lodówkę. Łażą pół godziny, oglądają. One pomocy nie chcą, one same sobie poradzą.
Wołają mnie. Pokazują najchujowszą lodówkę, którą mam, totalny noname, że przy tym najtańszy model amica to p--------e Bugatti...
-Ona chce zamówić z transportem do domu.
Spoko nie ma problemu. Ale może coś innego doradzę.
-Nie ta, bo ta najtańsza xD.
Aha już wiem o co chodzi. Teraz jest ten sezon na inwestorów.
Jeszcze się typiara pyta o raty 0%, czy są jakieś raty gratis i wymusza na mnie rabat i dorzucenie jakiegoś gratisu. Mówię, że lodówka już i tak PRZECENIONA z 1400zł NA 550 ZŁ BO MA WADE FIZYCZNĄ I JEST CAŁY PRZÓD OBITY . No, ale może jeszcze jakiś gratis się znajdzie. Pan zapyta kierownika xD
W takim wypadku mówię, że gratis to mogę jej długopis dać i zawsze pokazuje mojego ogryzka, którego mam w biurku. To janusze zamykają mordę xD
I najlepsze. Pytam czy jakieś ubezpieczenie i inne gówna, które każą nam wciskać.
NIE BO TO POD WYNAJEM LOKATORCE BO JEJ SIĘ ZEPSUŁA LODÓWKA I NIE CHŁODZI
I kiedy to będzie, bo się im śpieszy z transportem
Ja mówię, no ale jak to ma być ta ze sklepu to transport naszym kierowcą będzie czwartek-piątek przyszły tydzień.
Chyba że zamówimy z magazynu nową, to LEPSZĄ znajdę już nawet za 1000zł z transportem na jutro
NIE BO TO ZA DUŻO
No ale wie pani, lokatorka przecież lodówki nie ma xD
NIESZKODZI LOKATORKA PIZZE ZAMÓWI XDDD
Ludzie. Na prawdę. Jak ktoś sobie kupuje sprzet, patrzy wygląd, funkcje, marka. A jak lokatorowi pod wynajem to byle g---o wezmą. A ty płać po 3k msc i mieszkaj na najtańszym szrocie, w mieszkaniu urządzonym najtańszym kosztem jak akademik
Autorski tag #opowiescizhandlu
#nieruchomosci #niebieskiepaski #rozowepaski #januszebiznesu #patologiazewsi #patologiazmiasta #opowiescizhandlu
źródło: Lodowka-GOTZE-JENSEN-RB145W-otwarta
PobierzSporo znajomych nie skończyło studiów, bo poniósł ich melanż w akademikach.
@Schwarzfahrer: Ale to lodówka, jej funkcja to utrzymywanie temperatury 4-6 stopni wewnątrz, i ta najtańsza będzie robić to tak samo jak wypasiona.
@wredny_bombelek: a pamiętasz tą co sobie dzieciorów z turkiem narobiła a potem ją zostawił i teraz sama wychowuje? xD