Wpis z mikrobloga

• 0
@game_changer: Jak auto z komedii. Takie tuningi kiedyś były a typ ma mega fajne komedie. Teraz takich nie ma. Wg. neta dorobił sie na komediach 4 mld dolców. Sam to wymyślał i grał głowne role XD Ali g to jedna z moich ulubionych.
  • Odpowiedz
  • 2
@game_changer: Ja pamiętam jak z ziomkami w wieku 22 lat po robocie w kołchozie żeśmy śmigali w piątek ok. północy. Kolega wpadł mówi zioło jest dawaj na jaranie. I żeśmy w 5 palili w aucie, większość chlała a kierowca tylko jarał bo po pijaku to nie wolno!
W aucie siwo było jak w tej scenie. I potem debil przez wioski 140 jechał aż strach był XD
Zwierz33 - @game_changer: Ja pamiętam jak z ziomkami w wieku 22 lat po robocie w kołc...
  • Odpowiedz
  • 2
@Zwierz33: @game_changer Na takiej zasadzie gdy miałem 19-20 lat wjechaliśmy do lasu minivanem ze znajomymi w tyle osób że ludzie siedzieli w bagazniku i koleżanka siedzi na butli gazowej takiej do kuchni bo akurat w ciągu dnia jechałem ją wymienić i ona pyta czy ten samochód jest na LPG :D
Jak wszystkie chłopy rykły ze śmiechu :D
  • Odpowiedz
@Zwierz33: @game_changer Kto z polskich typów miał taki klip z laskami pod pościelą - Liroy? Ale który to było szukam, nie widze tego w klipach

To było to: w tamtych latach ten klip to był większy skandal niż to lizanie przez psa pod pościelą Ali G xd
Saeglopur - >@Zwierz33: @game_changer Kto z polskich typów miał taki klip z laskami p...
  • Odpowiedz
koleżanka siedzi na butli gazowej takiej do kuchni bo akurat w ciągu dnia jechałem ją wymienić i ona pyta czy ten samochód jest na LPG :D

Jak wszystkie chłopy rykły ze śmiechu :D

@Zwierz33 @game_changer Samochód był oczywiście dieslem
  • Odpowiedz
@Saeglopur: kiedyś oglądałem jakiś wywiad liroya i mówił że przez przypadek wkręcili go w świat p---o. już chcieli z nim na poważnie nagrywać i działać a to tylko miało być na żarty bo założył się z ziomkiem
  • Odpowiedz