Aktywne Wpisy
kurak2301 +737
Dzien dobry , chcialbym opisac #afera #wykopefekt #katowice #strazmiejska #taxi
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
Otoz przyjechalem dzis do Katowic na mecz , Polska Moldawia i o 13.50 wysiadlem na dworcu Katowice Glowne , z racji tego ze zameldowanie z bookingu bylo od 15 , chcialem jeszcze skoczyc do knajpy na obiad ( zurownia ) to jest ok 1 km od dworca. Normalnie poszedlbym na piechote, ale
źródło: temp_file6593120971295840601
Pobierz
Kieranz +1173
To już jest typowy cykl wykopu - jest ktoś wartościowy na tym g-portalu, to trzeba go pognębić (ze strony moderacji), żeby się stąd wyniósł. I finalnie wychodzi na tym lepiej xD
#wykop #nieruchomosci
#wykop #nieruchomosci
źródło: obraz
Pobierz

źródło: 81629c88831bd1c24f0477dee77977ab
Pobierz@puddin: tysiące lat rozwoju cywilizacji w p---u XD ten staromodny podzial ról byl zdrowy dla kobiet i mężczyzn
Poza tym zauważ, że przez te tysiące lat role kobiet i mężczyzn
@puddin: XD XD XD
Tak, wy uczyłyście syna jeździć na rowerze, używać młotka, pływać, wędkować, golić zarost. No, kruwa, wszystko wy, dzielne, niezłomne madki. XD
@KotZWorka: fun fuct jest taki, że ogół mężczyzn wcześniej też nie miał żadnych praw :p
@puddin: jest to nieprawda i tylko wasze pobożne życzenia że wasze wymagania to dziejowa sprawiedliwość
Faktem zaś jest że waszych wymagań często nie da się realnie spełnić. Mimo szczerych
Kobiety nie szukam, bo nie mam zwyczaju pchać się tam gdzie mnie ewidentnie nie chcą. Ale spokojnie, nie nienawidzę kobiet za to. Taki jest po prostu świat. Życie samemu też ma swoje plusy.
A poza tym to
@puddin: No właśnie te oderwane oczekiwania ma większość kobiet. Nie jakieś księżniczki.
Jestem na kilku grupach singielskich.
Kobiety potrafią mieć preferencje co do odpowiedniej uczelni i zawodu, nie mówiąc już o wzroście i kolorze włosów xD
I zasnął kobieta tego nawet