Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć z tej długoletni wykopkowicz,
mimo czytanie przeróżnych tagów i nauki, która płynie z bycia mirkiem jestem skończonym gamoniem - zadłużyłem się w chwilówkach. Potrzebuję mirki porady, do kogo się zgłosić jakiego radcy prawnego, aby wszystkie moje długi uregulować w sensowną ratę? Chcę to spłacić, wyjść na prostą. Proszę o pomoc.
#finanse

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

🧙🏻 Prowadzę anonimowe mirko już 2 lata, ale nikt mi nie pogratuluje, bo jestem ze wsi. Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: poszukaj kogoś, kto zajmuje się w Twojej okolicy upadłością konsumencką. Tylko adwokat/radca prawny, żadna "kancelaria oddłużeniowa", fundacja, czy inny szajs. Nie mówię, że masz od razu ogłaszać upadłość (o tym zdecydujesz po konsultacji z fachowcem), ale to człowiek, który zajmuje się takimi problemami.
No i zastanów się, czy taniej, prościej i szybciej nie będzie tego po prostu spłacić - choćby pożyczką od rodziny czy rozsądnie oprocentowanym kredytem konsolidacyjnym (o
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeśli to tylko chwilówki to szukaj w bankach czegoś takiego jak "kredyt konsolidacyjny".
Oni za Ciebie spłacają wszystkie chwilówki, ap otem Ty musisz spłacić bank.
A lepiej spłacać bank, tkóry jest mocniej regulowany niż te szemrane firmy. OCzywiście taki kredyt ma zazwyczaj wyższe oprocentowanie niż inny kredyt bankowy, ale nadal niższe oprocetnwoanie niż chwilówki.
Oraz wygoda, że spłacasz w jednym miejscu wszystko.
Swego czasu credit agricole miał takie krdyty.
  • Odpowiedz