Aktywne Wpisy

Kroledyp +17
źródło: temp_file544957553751334435
Pobierz
Vigonath +518
Siadaj byku, opowiem ci jak zajebiście być Polakiem.
O k---a, wspaniała rzecz, mówię ci.
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie.
O k---a, wspaniała rzecz, mówię ci.
Nie jesteś ani z Zachodu, ani ze Wschodu. Siedzisz po środku i wybierasz sobie najlepsze cechy obu cywilizacji, jednocześnie gardząc nimi dogłębnie. Jesteś witalnym, potężnym Słowianinem, ale katolikiem (nawet jeżeli nie wierzysz, to kulturowym), dziedzicem Zachodniego Cesarstwa Rzymskiego, po tym jak germańskie małpy postanowiły je zniszczyć.
Język? Jeden z najtrudniejszych na świecie, a co? Nie tak łatwo zostać Polakiem, o nie.
źródło: 1000005557
Pobierz

źródło: Bez nazwy
PobierzJa rozmawiając z wyborcami Nawrockiego w życiu nie usłyszałem, że głosuje na Nawrockiego bo rząd nie wprowadza 100 obietnic.
Słyszałem tylko, że Tusk nas sprzeda Niemcom, nasprowadza imigrantów, a Trzaskowski będzie erotyzowal dzieci w przedszkolach.
Tylko nie dzwoń jak konkubent was potraktuje tak, jak traktuje każdego
źródło: GscRUBYWoAAAY1H
PobierzWiedzą że samym betonem nie wygrywa się wyborów 30% to za mało a w zasadzie zarówno PIS jak PO mają w wyborach po ok 30% z tym że PIS ma więcej wyznawców
źródło: obraz_2025-06-04_123805463
PobierzZresztą widać, że ty w życiu z ludźmi z wioski nie gadałeś bo oni takie rzeczy mają w p-----e xd
@xKaminskipatryk: hasz #razem też uciąłem żeby ten twój wspaniały obrazek się nie zeskalował, a tobie udało się zrobić dwa błędy ortograficzne w jednym wyrazie
A co ma do zaoferowania rząd? Nie wiem, może:
- podniesienie 500 plus na 800
- rentę wdowią
-
https://www.facebook.com/watch/?v=1280914879869465