Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 96
@xKaminskipatryk słucham, jakie masz zarzuty do tego rządu?

Ja rozmawiając z wyborcami Nawrockiego w życiu nie usłyszałem, że głosuje na Nawrockiego bo rząd nie wprowadza 100 obietnic.

Słyszałem tylko, że Tusk nas sprzeda Niemcom, nasprowadza imigrantów, a Trzaskowski będzie erotyzowal dzieci w przedszkolach.
  • Odpowiedz
@sebek_r: Nie realizuje własnych obietnic z którymi szedł do wyborów. Powsadzali swoich kolegów na stanowiska gdzie się da, a mieli wprowadzić konkursy na stanowiska. TVP Info miało być zlikwidowane a nie dość, że nie zostało zlikwidowane to dalej dotują je tak jak PIS. Dziura w NFZ, dziura budżetowa przy spadających wpływach budżetowych. Próby wprowadzania dopłat do kredytów jak Kredyt 0% przy dowodach na lobbing środowiska deweloperskiego (Co jest jawną korupcją).
  • Odpowiedz
@sebek_r: Pisowcy w przeciwieństwie do Platfusów potrafią wyjść ze swojej bańki. Zakładają że skoro wyhodowali wyznawców na poziomie 20-30% to nie muszą opierać się wyłącznie na nich. Dla nich wystarczy TVR i tradycyjny przekaz - Tusk, Niemcy, itd.
Wiedzą że samym betonem nie wygrywa się wyborów 30% to za mało a w zasadzie zarówno PIS jak PO mają w wyborach po ok 30% z tym że PIS ma więcej wyznawców
  • Odpowiedz
via Android
  • 7
@xKaminskipatryk wszystko to co napisałeś, wasz ukochany PiS robił X10 + światopoglądowo jest na antypodach. Matematykę zostawiam tobie Razemku.

Zresztą widać, że ty w życiu z ludźmi z wioski nie gadałeś bo oni takie rzeczy mają w p-----e xd
  • Odpowiedz
@sebek_r: Dla twojej informacji to wychowałem się w małej miejscowości i wyobraź sobie, że głównymi tematami na małych miastach jest wykluczenie komunikacyjne, trudniejszy dostęp do edukacji z powodu zamykania szkół (O żłobkach i przedszkolach to nawet nie wspomnę), kolejki do lekarzy, dostęp do pracy i rynek mieszkaniowy.
  • Odpowiedz
@thorgoth: Po pierwsze pisałem szybko, i dlatego nie zauważyłem błędu, bo jestem trochę zajęty, po drugie jakoś ja mogłem swój post w sposób by był widoczny normalnie i jednocześnie nie ucinał kluczowego dla znaczenia fragmentu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 6
@Madoxxx PiS dał tym ludziom poczucie nie ważności, a wyższości! A to jest znaczna różnica.

A co ma do zaoferowania rząd? Nie wiem, może:
- podniesienie 500 plus na 800
- rentę wdowią
-
  • Odpowiedz