Aktywne Wpisy

michalxd21 +94
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
elgebar +15
polskie gastro to taka patologia, że jeść mi się odechciało. 82 zł za 2 takie porcje w kabarecie (╯°□°)╯︵ ┻━┻ #lublin #gastronomia
źródło: polskiegastro
Pobierz

ChRL, i nie, chińczycy tego nie pomalowali.
https://www.nation.com.pk/04-Jul-2012/chinese-way-to-stop-beggars-dossing-under-bridges
@Phallusimpudicus: Ten koncept jest starszy, niż obecne trendy internetowe. Od dekad, albo i wieków mówi się na to po polsku świętoszkowatość, dulszczyzna, fałszywość, faryzeizm, bigoteria, pruderia.[Edit] A to i tak fejur.
1. tęczową ławką z przegrodami żeby bezdomni nie mogli spać na nich
2. spiki przeciwko bezdomnym pod siedzibą korporacji która lubi tęczowe chorągiewki
Nie będę sprawdzał każdego jednego śmiesznego obrazka w 3 różnych źródłach bo to absurd
@Phallusimpudicus: Przeklejasz w wolnym czasie jakieś fejury ze stron z propagandą, ale absurdem nazywasz sprawdzanie czy to aby nie podróbki?