Wpis z mikrobloga

Chyba jeszcze nigdy nie widziałem tak wkurzonego Zainberga.
No ale ciężko nie przyznać mu racji.
Wygląda na to, że Razemki będą twardą opozycją rządów tuska.
I dobrze.

#wybory #lewica #polityka
l--RAD--l - Chyba jeszcze nigdy nie widziałem tak wkurzonego Zainberga. 
No ale ciężk...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@l--RAD--l: a jest jakieś opracowanie, jakaś checklista tych 100 obietnic?
Marzę o takiej tabelce:
Obietnica | czy jest projekt ustawy | partia zgłaszająca | jezeli dotyczy: wynik głosowania | data głosowania | dostarczone (tak/nie)
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: no i ma Zandberg rację. Ja nie wiem co tych (prawie wszystkich) polityków tak boli zrobić coś dobrego dla obywateli. Na te wszystkie mielone miliardy byliby w stanie załatwić 2-3 najpilniejsze tematy i to z ogromną korzyścią dla wszystkich. Pewnie poprawiłoby to sytuację wielu Polaków a oni tak jak sobie obsadzają stanowiska i kradną to dalej mogli by to robić. A może i na większą skalę jakby obywatele zyskali
  • Odpowiedz
  • 0
@Winatuska i bardzo dobrze zrobił, że nie wszedł do koalicji rządzącej skoro różnili się w kluczowych dla nich tematach. To nie PSL który wejdzie w koalicję z każdym kto obieca stołki.
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: to zdenerowanie jest wyreżyserowane.
Nie mniej jednak ma po prostu racje i jako wyborca Konfedeacji popieram go całkowicie mimo kłamliwej wstawki o konfie powtarzanej od 10 lat
  • Odpowiedz
@l--RAD--l: Mimo że sam jestem raczej po prawej stronie, to naprawdę lubię tego gościa. Obejrzałem z nim oba wywiady w Kanale Zero i zrobiły na mnie spore wrażenie. Mam szczerą nadzieję, że znaczna część wyborców z lewej strony też w końcu przejrzy na oczy i zagłosuje na jego ugrupowanie w przyszłych wyborach.

Gość ma charakter – widać, że to ideowiec, a nie polityczna chorągiewka. Nie zgadzam się z nim w
  • Odpowiedz