Aktywne Wpisy
krzysztof48 +108
#paragonygrozy #napiwek #krakow Nie mój, ten kradziony ale tak się zastanawiałem w domu czemu dużo więcej zapłaciłem w tym lokalu. Miłego drogiego wypoczynku
źródło: temp_file570599887942943474
Pobierz
Sratatatatatata +467
Nie jestem fanem przesadnej regulacji wszystkiego, ale jedna rzecz powinna być ustawowo ogarnięta: hałas z pojazdów. Serio, jeśli auto albo motor brzmi jakby miał przekroczyć 3 prędkość kosmiczną, to coś tu jest k---a grubo nie tak.
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -
Mieszkam na przedmieściach małego, cichego miasteczka. Sielska okolica, ptaszki, zieleń, spokój… do momentu. Bo raz na jakiś czas pojawia się jakiś lokalny bohater. Czy to na najzajebistrzym z najzajebistrzych motorków, czy w jakimś wehikule z v8 -

#wybory #polityka
Przecież tępa propaganda wystarczyła, znowu zagłosowaliście na pisowską pacynkę bez jakichkolwiek kompetencji, za to z z całą masą afer, tylko dlatego że wam danusie i krzysie kazały, durne boty XD
@mr_InCogito: ale tylko jedną stronę, druga może robić co chce
@john-eek: gdybyś miał 3 cyfrowe IQ to zdążyłbyś zauważyć, że my nie głosowaliśmy na Karola, tylko przeciw Rafałowi. Dlatego Rafał wygrał w pierwszej turze, przez idiotów co na niego głosują i to już samo w sobie jest niedorzeczne. I bardzo
@mr_InCogito: pomylili sie, brakło propagandy w Internecie, to jedyny blad ktory popelnilo PO I kosztowal ich zwycięstwo
@john-eek: afer z d--y
@mr_InCogito: czyli nie chodzi o to żeby się w kraju lepiej żyło tylko o to żeby jakichś urojonych lewaków d--a piekła. A później się obrażacie że ludzie was nazywają nizinami umysłowymi xD
@WykopGwalciWolnoscSlowa: ale to prezydenta się wybiera żeby kogoś ukarać? XD
Każdy kto ma trzycyfrowe IQ wie, że głosowaliście na Karola. To jest przecież ucieleśnienie idealnego człowieka polskiej prawicy. Brutalny, sprytny, przebiegły i trochę bezczelny. Nawrocki wyprzedził wszystkich kandydatów prawicowych ponad dwukrotnie, a gdyby w drugiej turze zmierzył się z kimkolwiek i tak by wygrał. Już po wyborach, nie trzeba wymyślać głupich spinów.
@john-eek: „Afer”, wymyślonych przez oneciarzy takich jak Stankiewicz. Ten to wykonał 300 proc. normy! Mimo wyniku wyborów powinien dostać medal od Tuska.