Aktywne Wpisy

anoysath +3721
Jan Urban właśnie został trenerem reprezentacji Polski. Daj plusa a zawołam cię w dniu zwolnienia Jana Urbana. Poprzedni trener Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni #mecz #reprezentacja
źródło: temp_file671016449508254641
Pobierz
gedzior84 +1497
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz

"j---ć rafała"
"wolę gangusa niż pedała"
"ratujmy polskę = tylko nawrocki<3"
Algorytm uznał, że interesuje mnie polityka i zacząłem mieć serwowane kolejne treści tego typu. Jakieś 90% rolek politycznych to były szyderstwa z Trzaskowskiego, Tuska i całej koalicji oraz promowanie Brauna, Mentzena i Nawrockiego. Były to takie rolki:
1) przerobione przez AI zdjęcie rodziny, gdzie Tusk i Von der Leyen to rodzice, a Trzaskowski to małe dziecko.
2) gość przebrany za Zorro śmigający po dachach
3) dziewczyna idąca przez las z zamyśloną miną i podpisem "wybierzmy mądrze, głosujemy na Karola"
4) Braun z gaśnicą podpisany "sigma moment"
5) pies rasy pitbull zrywający pyskiem plakat Trzaskowskiego
Wszystko to okraszone mało inteligentnymi komentarzami.
I już pal licho na kogo ktoś głosuje. Ale w jaki sposób podejmuje decyzje?? Jeśli ktoś wybiera sugerując się takimi debilnymi treściami, to ja nie mam pytań. Właściwie to zrozumiałem wiele rzeczy. Skoro taki jest obraz przeciętnego wyborcy, to po co ja się produkuję w dyskusjach. Znajdziesz argumenty, badania, będziesz tłumaczył, a potem wleci kilkanaście "śmiesznych" rolek i jest że tak powiem zaorane.
#wybory #polityka #tiktok
@memento_mori: tak a o co chodzi? pis
źródło: 1000007895
Pobierz