Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +6
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

Ale wygrał alfons, kibol i po prostu kretyn.
Cale życie czlowiek czyta o historii, uczy sie o tym. Czyta sie o błędach jakie popełniali ludzie w przeszłości, o powalonych władcach. Zawsze uważałem się też za patriote. Ale teraz no coś po prostu we mnie pękło
Można myśleć kto zawiodl, czy słaba kampania Trzaskowskiego, czy razemki czy ustawiony do pionu przez Wipler Mentzen czy może Stanowski, który powinien od Nawrockiego dostać order
Ale zawiedli Polacy. Cokolwiek by sie nie dzialo, jaka by nie byla kampania to ktos taki jak Nawrocki nie powinien po prostu byc prezydentem. Zacofany, ciemny, zidiocialy narod otumaniony kościołem i w---a go wybrał. Zawsze powtarzałem, ze nie można wstydzić sie bycia Polakiem, jak i czuc dumy z tego powodu, bo to rzecz na którą nie ma sie wpływu, ale teraz odczuwam wstyd, ze przynależę do tych samych ludzi. Nawet jeśli wygrałby Trzaskowski to miałbym to samo zdanie, bo 10 milionów ludzi zagłosowało na kogoś takiego.
Od dzisiaj jak uslysze coś o dumnym i wielkim narodzie polskim to tylko sie zaśmieje. Od dzisiaj wstyd być Polakiem.
#wybory #polityka #neuropa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu