Aktywne Wpisy

MonazoPL +79
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
Bunch +641
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

I ZASZŁA W CIĄŻE O ZGROZO!
dzietność 1.0 w Polsce...
No tak, typowy psychiatryk na mirko XD
Zielonko ( ͡° ͜ʖ ͡°) mialem tutaj konto od początku i usunąłem je miesiąc temu właśnie przez takich pacanów. A teraz sobie tylko komentuje płacz neuropkow i pewnie usunę konto, albo zostawię na lepsze czasy. No ale to nie twoja sprawa, tak samo jak nie twoja sprawa wciskanie innym migrantów, euro, nowych podatków, lqbthrwnq+ i innych
@s0k0l_pl wyjątkowo często masz pecha w myśleniu. Szczęścia życzę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
"Nie damy się zmarginalizować. Dlatego musimy również mówić o tematach trudnych takich, jak wejście do strefy euro. Bo my nie możemy sobie pozwolić na to, żeby być na marginesie Unii Europejskiej”.
I s--------j.
@OpowiedzMiCos: o ile to naprawdę batyr jest ojcem to masz rację, było to przestępstwo i dlatego udają że jest inaczej.
Mówiłem, że będzie zesrańsko na wykopie? Mówiłem wychodku? Czyje na wierzchu Kurla? Niech piecze jak po najostrzejszym kebsie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/81761131/no-i-jak-tam-wykopki-zaglosowaly-juz-na-swojego-go