Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: nie 5 gwiazdkowy hotel tylko zwykły plecak i wypad w polskie góry,noclegi w schroniskach,tanich pensjonatach...Poznasz wielu fajnych ludzi ale nie wychylaj sie z zarobkami.Jak to ci nie pomoze to psychiayra i terapia.Trzym sie!
  • Odpowiedz
Klasycznie - pieniądze to nie wszystko.
Zniz się do zajęć dodatkowych, gdzie nie chodzą takie bogole jak ty, a odkryjesz coś nowego. Zapisz się na terapie, albo znajdz miejsce, gdzie możesz komuś pomoc ( wolontariat).
Teraz żyjesz tylko dla siebie i dla świata nie istniejesz. Człowiek jest zwierzęciem stadnym- znajdz swoje stado. Powodzenia !
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to pewnie bait ale ogólnie to dużo chłopów tak ma teraz, to jest jakaś nowa kategoria przegrywu, ludzie którzy wygrali zawodowo, nie wyglądają źle, nie mają defektów a i tak przegrali towarzysko. Nie wiem jak w twojej sytuacji sobie poradzić, trochę późno na poznawanie ludzi, na takie rzeczy jak przyjaźń pracuje się latami i nie da się tego zrobić na siłę.
  • Odpowiedz
Dlaczego ludziom się tak chce takie wysrywy pisać to ja nie wiem xd

Typ bez wykształcenia, z wiochy i wyrzucony z domu. Od 18 10 lat chlania i imprezowania. Potem nagle cyk się ogarnął i zaczął zarabiać 30 koła i to w IT gdzie trzeba mieć ogromną wiedzę i odpowiedzialność (no i EXP koniecznie jeżeli taki hajs wchodzi w grę) jeżeli chcesz tyle zarabiać.
A na deser wchodzi na wykop i pisze
  • Odpowiedz