Aktywne Wpisy

MonazoPL +133
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
Mega_Smieszek +246

Co Wam w nich nie pasuje, poza oczywistym problemem braku projektów?
Ja widzę:
- Brak możliwości wykazania się -> utykasz na x mieisęcy bez projektów niezaleznie od skilla
- Stawki które poleciały z 20$/bug i 20$/godzina do 4$/bug i 5.5$/godzina
- Brak realnego nakierowania "co" można zrobić żeby mieć więcej projektów
- Masa ludzi / konkurencji która zniechęca na starcie
coś jeszcze?
Chociaż ja utest miło wspominam, może jeden czy dwa płatne projekty, ale 3 lata temu dało mi to ogląd jak wygląda praca, w związku z czym postanowiłem sobie wpisać w CV doświadczenie w testowaniu, co otworzyło mi wrota do normalnej pracy w branży (。◕‿‿◕。)
Testerwork - stawki za podobne projekty potrafią się różnić o 600%;
Testlio - potrafią wysyłać zaproszenia do testu w środku nocy, a jeśli nie odpowiesz na zaproszenie w pół godziny, to nie ma po co się logować;
uTest - wiadomo, stawki przy dzisiejszym kursie dolara, to żart.
@GrzepanBraundera: xD Mnie wyrzucili za to ze build nie działał, i mam do dzisiaj bana na platformie xDDDDDDD
Stawiam swoja platforme wiec zbieram feedback - dzieki
O, to będziesz drugim szefem platformy crowdtestingowej, z którym miałem okazję zamienić słowo. Kiedyś na platformie z wielką litera u w nazwie dział księgowości przestał działac (wojna za wschodnią granicą). Po moich rozpaczliwych e-mailach sam boss odezwał sie do mnie i ze swojego konta PayPal przelał mi na moje konto wypłatę :D