@Amatorro: skąd informacje o przychodach z reklam? Sprawa nie jest taka prosta, więc mnie ciekawi. Przykładowe stawki za reklamę 6-15zl/1000 wyświetleń, ale te stawki różnią się od wrzucanych treści. Treści polityczne zazwyczaj mają mniej lub w ogóle są demonetyzowane na tej platformie. Dodatkowo oba filmy to były transmisje na żywo, gdzie ruch był przeliczony na wyświetlenia i również może mieć inne przełożenie na zarobki. Ja bym strzelał 40-100k zł max,
@Magnifik: Sam mam kanał 20k subskrajberów i na tej podstawie estymuję, ale wiadomo to tylko szacunek. Nie liczysz w ogóle czasu trwania materiału.
@Amatorro: streamy i zapisy streamów chyba rządzą się innymi prawami niż normalne filmy. Druga sprawa to nie tyle długośc materiału ma znaczenie co ilość reklam.
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Chyba Ci się zero dopisało przy tej kwocie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Amatorro: streamy i zapisy streamów chyba rządzą się innymi prawami niż normalne filmy. Druga sprawa to nie tyle długośc materiału ma znaczenie co ilość reklam.