Jednak opatrzność czuwa nad tym narodem. Trzaskowski się w końcu obudził, trochę pomógł mu Mentzen i Sikorski i dziś reszta koalicjantów na marszu. W dodatku Batyr zesrał się metr przed kiblem tym waleniem w dziąsło na debacie. Na dzień dzisiejszy myślę, że nic więcej nie dało się zrobić, pisowskiego betonu głową nie przebije. Nieprzekonani jakkolwiek śledzący ostatnie wydarzenia powinni wyrobić sobie zdanie. W dodatku zapowiada się, że pisowskie boty będą wylewać swoją frustrację na Mentzenie i Konfederacji tylko demotywując tych, którzy mieli poprzeć Karola. #polityka #wybory #polska #bekazpisu
@znikam5 nie chcę sobie robić nadziei, ale jutro mają nowe materiały wyjść na Nawrockiego. Do tego Sikorski w Kanale Zero może przekona kilku wahających się.
W dodatku Batyr zesrał się metr przed kiblem tym waleniem w dziąsło na debacie.
Na dzień dzisiejszy myślę, że nic więcej nie dało się zrobić, pisowskiego betonu głową nie przebije.
Nieprzekonani jakkolwiek śledzący ostatnie wydarzenia powinni wyrobić sobie zdanie.
W dodatku zapowiada się, że pisowskie boty będą wylewać swoją frustrację na Mentzenie i Konfederacji tylko demotywując tych, którzy mieli poprzeć Karola.
#polityka #wybory #polska #bekazpisu