Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michu12345 moim zdaniem ludzie przeceniają ile wyborców zandberga to zagorzali lewicowcy. Na zandberga głosowało dużo normalsow skąd wiem? Bredzę ( ͡~ ͜ʖ ͡°) a tak serio to sam na niego głosowałem mimo tego że 5 lat temu głosowałem na bosaka a w 23 na trzecią drogę teraz w latarniku wychodził mi Hołownia. Na zandberga zagłosowałem bo taka wizja lewicy mi się bardziej podoba niż czarzastych czyli prawa
  • Odpowiedz
@ooopanie: wydaje mi się, że ludzie o których mówisz zagłosowali na biejat, na zandberga, imo jeśli faktyczny lewicowiec na kogoś głosował to na zandberga, a ilu ich było to faktycznie nie wiem
  • Odpowiedz
@michu12345 Zandberg się pokazał z dobrej strony i miałem wrażenie że odciął się od wizerunku lewicy w stylu biejat czyli kawiorowa lewica prawa kobiet aborcja lgbt gdzie mnie to nie interesuje a nawet triggeruje skupianie się na problemach płatków śniegu z wielkich miast a potem zdziwienie że klasa robotnicza na nich nie głosuje zandberg dał mi wrażenie powrotu do korzeni lewicy i realnych problemów jak gospodarka zdrowie mieszkalnictwo. Dużo osób to
  • Odpowiedz
@deziom: Mentzen na tym nie straci. Całkiem realnie Konfederacja w ciągu kolejnych lat może przejąć gros wyborców pis. Mentzen nie konkuruje z Trzaskowskim, mało kto zmienia stronę z lewej na prawą, Konfederacja potrzebuje głosów pisu i wygląda na to, że jeśli te wybory batyr położy, to w kolejnych partia Mentzena zbierze jeszcze więcej. Ten lament trolli na wykopie nie wziął się znikąd:)
  • Odpowiedz