Wpis z mikrobloga

Są tu jakieś osoby trenujące kalistenike? Czy są jakieś zajęcia grupowe/indywidualne z trenerami którzy pomogą zacząć? Najlepiej info od ludzie z #szczecin. Od dawna się przymierzam i chciałabym spróbować tego pięknego sportu ale wolę takie rzeczy ćwiczyć z ludźmi i sama trochę nie mam pojęcia jak się zabrać do tego

#kalistenika
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ElenaRain: a tak serio to widzę że dużo osob ćwiczy na świeżym powietrzu w parku obok kaskady oraz obok Turzynu. Pewnie z chęcią podpowiedzą co i jak. myślę, że to na początek wystarczy. Jakby co ja wieczorem byłbym chętny, ale będę zaczynać z poziomu -10. Xd
  • Odpowiedz
  • 0
@sogen: ja też, siłę mam ujemną xD wiedzę na temat tego sportu też, ale dzisiaj akurat nie dam rady tam podejść. Widziałam kiedyś że jest jakieś studio gdzie tego uczą w Szczecinie ale teraz zupełnie nie mogę go znaleźć i zaczynam się zastanawiać czy sobie go nie wymyśliłam xd
  • Odpowiedz
@ElenaRain: Zaczynałem sam, rok temu na siłowni w parku. Da się ćwiczyć niemalże cały rok, nawet przy -3* ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na zimę jak padało, kupiłem kettlebell i ćwiczyłem w domu.
Polecam kanał na YT Calisthenics Family. Znajdziesz tam tutoriale i plany. Trochę samozaparcia i się uda ; )
  • Odpowiedz