Aktywne Wpisy
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

stanley88 +445
#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

![[Język japoński] Hiragana: wyjaśniam czytanie znaków!](https://wykop.pl/cdn/c3397993/39fef7ffa1ce920857dc827440a51240b5c97188abfd6403ca0bcfce35d8fc2a,q80.jpg)

Mumin o khmerce, która wygląda jak 14 latka w nieporadnym makijażu. Koleś śmierdzi pedo na kilometr.
#cytatywielkichludzi #raportzpanstwasrodka
źródło: obraz_2025-05-21_080815758
Pobierz@Landmark: do Kambodży nikt inny nie jedzie
@Landmark: Masz oczy w ogóle?
@niedorzecznybubr: Kurde, przyłapałeś mnie- nie mam oczu.
Żeby ocenić babkę na zdjęciu, muszę najpierw przesłać obraz do specjalistycznego algorytmu, który konwertuje go na model 3D. Potem drukuję go w skali 1:1 na drukarce 3D z wykorzystaniem biodegradowalnego plastiku z kukurydzy. Model następnie trafia na stół obrotowy, gdzie macam go rękoma jak niewidomy Michelangelo, próbując wyczuć proporcje, symetrię i vibe
@Niedobry: Kurrr, aż mnie trzęsie jak sobie przypomnę, że jeszcze 30-40 lat temu było społeczne przyzwolenie dla pedo- 'on lubi dzieci' było zwykłym stwierdzeniem, sucha informacja. Ja pierdziele ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ