Wpis z mikrobloga

@adrian-nowik: twoje działania wpisują się idealnie w kanon skuciatej ekipy. To raz dwa te wieśniaki są mściwi i nie raz nie dwa się próbowali na Barneya odegrać bo to bardzo podłe istoty. Więc się nie dziw że mam takie podejście. Moja skromna rada. Daj se spokój bo w tym universum się sprawy rozwiązuje przed sądem. Po prostu doszło do przesilenia zla a gdzie drwa rąbią tam wióry lecą. A czy
  • Odpowiedz
  • 0
@Pastor_nowak: Wiesz gdy bym był na poziomie dezertera od pługa to wyciągnął bym wszystko co wiem , nie stosuje ani nie pochwalam takich działań . Dezerter od pługa dziś obraził się dziś na mnie za to że coś wiem że mam większą wiedzę i nawet za to ,że nie mam zamiaru się z nim spotykać..A mnie jako Warszawiaka bardzo drażni jak chłop od pługa udaje Warszawiaka i poniża innych bo
  • Odpowiedz
@adrian-nowik ototo!
ja to u tego ciecia nie lubię jego stereotypowych projekcji poniżających ludzi typu: zobaczy rejestrację WGR i dorabia historię kierowcy tego auta. Jakie to jest prostackie XD
Albo że czyjeś łojce ziemię sprzedali i dziecku mieszkanie w Warszawie kupili oooo!
A sam jest dezerterem od pługa flancowanym w stolicy.
  • Odpowiedz