Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

Wprowadzili teraz jakąś dwuetapową weryfikację do konta. Żeby ją zaliczyć trzeba kliknąć w link wysłany na adres email...który kuźwa nie istnieje bo konto zakładałem ze dwadzieścia lat temu jeszcze na studiach na adres "numeralbumu@uczelnia.pl" i nie mam do niego dostępu bo to normalne, że uczelnie ci go kasują.
Powiedziałbym, no trudno - to trzeba jakoś odzyskać konto w inny sposób... ale się nie da bo idioci wymyśli weryfikację albo linkiem na adres email....albo linkiem na ten sam adres email.
W normalnym świecie napisałbym do supportu...ale oni chyba siedzieli w tej samej ławce szkoły specjalnej z moderatorami wykopu. W skrócie, mamy do dyspozycji bota, albo bota.
Za co Ci ludzie biorą pieniądze?
#komputery
źródło: chuje
Pobierz