Aktywne Wpisy

jobol_pl 0
Allegro wprowadziło 4-1 model hybrydowy. Pięknie się to czyta: https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,6832
#programowanie #programista15k
#programowanie #programista15k
Pracowałbym w modelu 4 x biuro, 1 x zdalnie:
- tak 27.3% (9)
- nie 72.7% (24)

Umeraczyk +70

@markhausen: nie ma. a ta baba to wiadomo na kogo glosuje i jaka tv oglada ( ͡° ͜ʖ ͡°) zorganizowali sobie taka akcje
Mamy cisze wyborcza i ktos widzacy na kogo zaglosowales moze to uznac za agitacje. Naciagane ale by mnie to nie zdziwilo :D
@gorzki99. Ciężko uznać to za agitację, tym bardziej trzeba mieć farta xD jak zrobili takie przeźroczyste urny i nie dają np. kopert do chowania głosu to już ni mój problem ¯\(ツ)/¯
Teraz sa przezroczyste zeby nikt nie wpadl na pomysla ze "w srodku siedzi koles i podmienia glosy" :D
Pokazanie kartki z zaznaczonym wyborem moze byc potraktowane jako agitacja. A tego w dniu wyborow robic nie wolno.
Po drugie to wyjasnilem juz wyzej dlaczego urny sa przezroczyste (kiedys nie byly).
@podjad3k: Jak niesiesz nieposkladana karte do urny, tak ze widac Twoj glos, to pokazujesz.
Jak taka karte wrzucisz i wyladuje ona tak ze widac Twoj glos to pokazujesz.
Ja wiem ze sie czepiam i to naciagane. Ale jak ktos sie uprze to moze taka narracje podjac. Dlatego wlasnie dla swietego spokoju
@podjad3k: To moze ja przypomne co op napisal?
@st_angerr: Jak niesiesz kartke tak ze widac na kogo glosowales to chyba wiadomo kto niesie? :PPP
jak juz ja wrzucisz do urny i spadnie tak ze widac to dalej mozna uznac to za agitacje ale nie ma kogo scigac.